spot_img

Centrul Medical Hădăreni devine o realitate

Date:

Share post:

Dacă la începutul anului 2017, la Hădăreni era o adevărată lipsă de medici de familie, iar populația nu era tocmai una încântată, eforturile administrației publice locale de la Chețani, condusă de primarul – Emil Florin Mocan – a făcut ca oamenii cu posibile afecțiuni din Hădăreni să beneficieze de un centru unde să se adreseze pentru tratarea acestora.

„Prin Hotărârea Consiliului local din 11 aprilie 2017, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici ai investiției ”Construire Centru medical în localitatea Hădăreni, Comuna Chețani, Județul Mureș”.

Erau primele elemente ale viitorului proiect, în fața căruia stătea însă în drum lung și anevoios date fiind și antecedentele nu prea plăcute din istoria localității.

Prin strădania sa, primarul Emil Florin Mocan a făcut ca o idee să fie pusă pe hârtie, într-un proiect iar proiectul să fie finanțat și să primească drept de realitate. Între timp, lucrările au continuat conform graficului ajungând în fază finală.”, se arată pe pagina oficială de facebook a Primăriei Chețani.

Centrul Medical Hădăreni se numără printre multele investiții realizate de Primăria Chețani, în primul mandat al primarului, Emil Florin Mocan, alături de Capela Mortuară din Grindeni, rețeaua de canalizare din Chețani, asfaltările din Chețani, rețeaua de apă din Grindeni, finalizarea stației de epurare din Chețani, hala industrială din Chețani, dar și proaspăt-finanțatele lucrări la Școala Gimnazială din Chețani.

Dezvoltare din plin, armonioasă și care denotă multă muncă, din partea unui primar care are mult de reparat după administrațiile Cucerzan, dar despre asta vom discuta cu o proximă ocazie.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

%d bloggers like this: