spot_img
spot_img

Cei doi bărbaţi reţinuţi de poliţiştii din Ocna Mureş, pentru furturi din locuinţe, vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv

spot_img

La data de 21 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş au prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, doi bărbaţi reţinuţi, în data de 20 februarie a.c., ce sunt bănuiţi de comiterea a 3 furturi din locuinţe de pe raza orașului Ocna Mureş.

Procurării Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud au solicitat arestarea preventivă a celor doi bărbaţi, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud a admis cererea acestora, emițând, pe numele lor, mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi.

Informații de background:

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ocna Mureş, i-au identificat pe doi bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, din municipiul Târgu Mureş, judeţul Mureş, ca persoane bănuite de comiterea a 3 furturi din locuinţe situate în oraşul Ocna Mureş.

Se pare că, în data de 16 februarie a.c., cei doi bărbaţi ar fi pătruns, fie prin escaladarea balconului, fie prin efracţie, în 3 apartamente şi ar fi sustras bani şi bijuterii.

Prejudiciul total, în cele 3 furturi, a fost stabilit la aproape 10.000 de lei, acesta fiind recuperat integral de către poliţişti şi restituit păgubiţilor.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Accident rutier MORTAL pe A1

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor...

IPJ Cluj revine cu date despre accidentul rutier de la Turda – o femeie a fost rănită

Două autoturisme s-au ciocnit, în această seară, în cartierul...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

O copilă de 15 ani a plecat de la domiciliu – ați văzut-o?

          La data de 10 iulie a.c., polițiștii din...

A picat vânzarea Combinatului ISCT

Deși toate indiciile dădeau spre o vânzare a Combinatului...

Vrei să te angajezi la VitaFoam Turda? Iată unde-ți poți duce CV-ul!

Compania VITAFOAM ROMANIA SRL, producător de saltele din Luduș,...
spot_img
spot_imgspot_img

Anunț -Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 01.09.2021, între orele 08:30 - 15:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate...

Turdenii reclamă: Constructorii BLOCHEAZĂ trecerea de pietoni vizavi de Hotel Potaissa

Un cetățean ne-a remis o sesizare, cu privire la atitudinea manifestată de constructorii care lucrează la clădirea fostei Judecătorii din Turda. Potrivit cetățeanului, aceștia blochează...

Și după ea, potopul … partea I – scandal și conflict de muncă la Salina Turda

Membri sindicatului angajaților de la Salina Turda intenționează să acționeze în instanță societatea, din cauza unor decizii luate de fostul director, Simona Maria Baciu. Deși,...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: