spot_img

Cazul jandarmului scandalagiu intră în atenția Parchetului Militar Cluj

Date:

Share post:

În urmă cu o jumătate de oră, Instituția Prefectului județului Cluj a remis un comunicat de presă prin care aduce lămuriri vis-a-vis de cazul jandarmului violent, care a fost surprins pe video cum lovește și amenință un cetățean.

„Ca urmare a imaginilor apărute în presă, imagini în care a fost implicat un jandarm, Prefectul județului Cluj, domnul Mircea Abrudean a solicitat Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj o anchetă internă, din care au reieșit următoarele:


-Sâmbătă 1 februarie a.c., subofițerul în cauză, se afla în Piața Gării din Cluj, într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane.
– Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, însă, nu a fost posibil acest lucru.
– Starea de ebrietate a cetățeanului a favorizat o stare agresivă, această stare escaladând până la injurii și amenințări adresate jandarmului, care a răspuns disproporționat.


Ca urmare a cercetării interne de la nivelul unității de jandarmerie, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar Cluj-Napoca.


În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean dă asigurări că astfel de incidente care pot afecta siguranța publică sau încredere.”, transmite Instituția Prefectului județului Cluj.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Încă un drum județean blocat din cauza zăpezilor, în Cluj

În jurul orei 18.00 a fost semnalat prin apel...

Irina Munteanu, prezentă la Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului

❇️ Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Clujului a avut loc...

RECOMANDĂRILE POLIȚIȘTILOR RUTIERI PENTRU CIRCULAȚIA PE VREME REA

  În contextul condițiilor meteorologice din aceste zile, în scopul...
%d bloggers like this: