spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Câți URȘI avem, de fapt, în România! Cifrele vă vor surprinde

Gata! A venit rezultatul evaluarii genetice a urșilor, rezultatul spectaculos fiind ca s-a dovedit ca avem sigur 3000 de urși în țară! Adică avem o certitudine despre ceva care era o certitudine! Nu tu densității, structura pe sexe, trenduri…..! Se sugerează …..ca să știm și sa fim preveniți, ca timpul a fost scurt, ca urșii s-au ascuns în zone inaccesibile și au fost constipați pentru ca nu au lăsat excrementele necesare și ca mai este nevoie de încă un an ca să arate că sunt 6000!

Pentru cei care țipau că avem 15.000 de urși în România, scotociți bine orice tufa, dați cu laxativ prin pădure și eventual mai adunați și niște excremente de urs de pe la vecini dacă vreți sa va iasă cifrele care avantajau formula de calcul și cotele de recoltă. Altfel nu va vad prea bine cu doar 3000 de CNP-uri de urs!

“Până în prezent au fost analizate peste 8000 de probe şi s-a constatat că una din trei probe provine de la un animal diferit, astfel s-a dovedit deja existenţa a aproape 3000 de urşi…….dar daca continuam așa o să fie 6000!”

În acest context de maximă incertitudine referitor la mărimea și calitatea populației de urs, Agent Green cere ministrului Mircea Fechet să nu aprobe nici măcar cotele de intervenție întrucat se riscă destructurarea și periclitarea viabilității speciei de urs brun în mod iremediabil. Este clar că avem o problemă de degradare masivă a habitatului și de habituare a speciei, iar ministerul trebuie să aplice de urgență planul național de acțiune aprobat încă din 2018. 

sursa: AGENT GREEN

spot_img
spot_img