fbpx
HomeInedit, curiozități și listeCare sunt cele mai ciudate băuturi din lume?
spot_img
spot_img

Care sunt cele mai ciudate băuturi din lume?

- Publicitate -
spot_img

Globalizarea a șters mare parte dintre granițele dintre societăți și a adunat laolaltă tradiții, obiceiuri și particularități culturale într-un conglomerat mondial.

Tocmai din acest motiv, este bine de știut la ce să te aștepți atunci când te duci în casa cuiva (care se poate întâmpla să fie de altă nație) și care-ți oferă … ceva de băut!

Iată cele mai ciudate băuturi din toată lumea:

La RefleqtMedia considerăm că tradițiile și obiceiurile românești trebuie să primeze, însă atunci când vine vorba despre, de departe, cea mai dezgustătoare băutură alcoolică gândită vreodată de români … aceea trebuie să fie țuica de pufoaică.

Nu vom stărui asupra modalității de preparare a acestei „poțiuni satanice”, însă cine știe – cunoaște despre ce e vorba.

  • Bilk – berea din lapte

Relaxăm puțin reflexul regurgitativ și vorbim despre … bilk, un produs exclusiv japonez (pentru că dacă este un popor care ne întrece, la mare artă, în ciudățenii … ăștia-s japonezii). Se ia laptele, se fierbe, se adaugă drojdie și hamei și obținem … bilk.

  • Băutura răcoritoare pe bază de … zeamă de murături

Iată o băuturică absolut perfectă pentru zilele de după țuica de pufoaică 🤣. Un magazin din Pennsylvania, Statele Unite, comercializează această băutură, pe bază de zeamă de castraveți murați și zahăr din trestie denumită sugestiv „Pickle Juice Soda”.

  • Stridie de preerie (Oh, Doamne!)

Ou crud, sos Workchestershire, sos de roșii, oțet, sos iute, sare și piper negru. Combini toate aceste lucruri și iese … stridie de preerie, remediu pentru mahmureală.

  • Kumis – un nume pe cât de elegant, pentru o băutură atââât de ciudată. 

Se ia laptele unei … iepe, se pune la fermentat și se transformă în kumis – o băutură tradițională din Mongolia. Concentrația de alcool al acestei băuturi variază de la 0.7% la 2.5%

  • Pișat de vacă … 

Oameni buni, nu este un mod soft de a pune problema, așa că o spunem pe șleau. Indienii sunt de părere că trebuie să bea urină de vacă, animal pe care îl consideră sfânt. În opinia indienilor (care nu sunt regii curățeniei sau ai salubrității), dacă bei urină de vacă poți să scapi de multe boli. În opinia noastră, poți să scapi inclusiv de propriul ficat.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: