13.6 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăCeanu MareCapelă mortuară nouă și drumuri comunale reabilitate la Ceanu Mare

Capelă mortuară nouă și drumuri comunale reabilitate la Ceanu Mare

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul comunei Ceanu Mare, Liliana Moldovan, are planuri mari pentru 2019.

Dacă în anul care stă să se încheie, în comuna pe care o cârmuiește a reușit să finalizeze lucrările de înființare a rețelelor de apă potabilă în Iacobeni, Boian și Valea lui Cati, anul viitor va fi și mai plin de investiții pentru cenari.


Zilele trecute am semnat contractele pentru studiul de fezabilitate pentru DC 65-64, am semnat de asemenea, studiul de fezabilitate pentru introducerea apei în satul Bolduț- Hodăi Boian, sperăm să avem capacitatea să aducem la bun sfârși și aceste lucrări. S-a mai făcut achiziția pentru construire capelă mortuară, au participat două firme, câștigătoare a fost firma din Maramureș, în primăvară începem și acolo lucrările pe bani de la bugetul local” , a declarat Liliana Moldovan într-un interviu acordat Turda News.

Totodată, administrația locală de la Ceanu Mare a demarat demersurile inițiale construcției unei capele mortuare, care să deservească cetățenilor din capitala de comună.

Deocamdată, investiția se află în fază de documente (PUZ, RLU etc) însă se preconizează că anul viitor vor debuta lucrările fizice.

sursa foto: TurdaNews.net

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: