fbpx
spot_img

Când unii au prea mult timp liber … PETIȚIE ONLINE pentru schimbarea numelui țării noastre în GEȚIA

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Un cetățean român, cu mult timp liber (se pare) a inițiat o campanie de strângere de semnături online pentru … schimbarea numelui țării noastre, în GEȚIA.

Ba mai mult, pentru a-și evidenția capacitățile cognoscibilo-cognitive, inițiatorul campanie de strângere de semnături citează niște personalități senzaționale din spectrul politic românesc, precum … Diana Iovanovici Șoșoacă și Gheorghe Funar.

Solicităm organizarea unui referendum național pentru schimbarea numelui țării în GEȚIA.

Pentru strămoșul nostru get, Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos. Pentru Împăratul Galeriu cel Bătrîn și Împăratul Galeriu cel Tînar care au schimbat numele imperiului cu capitala la Roma în Imperiul Get. Pentru ca poporul nostru să renască din propria cenușă și să se mîntuiască. Pentru ca subconștientul individual și colectiv al națiunii  să aibă un declic care să îi reamintească cine este cu adevărat, spiritul de luptă și curajul. Pentru toate acestea și multe altele România trebuie să devină GEȚIA.

Personalități publice despre GEȚIA

Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, președinte Partidul S.O.S România: “Datorită legilor pelagine… Pentru că legile pelagine ale traco-geto-dacilor… pentru că de fapt daci ne-au numit romanii cînd ne-au cucerit, Dacia este o înfrîngere, noi normal ne-am numit GEȚIA …. Dacia trebuie să ne iasă din cap pentru că este simbolul sclaviei. DECI NOI SUNTEM GEȚIA.”

Gheorghe Funar, președinte Partidul România Noastră: “Eu sunt de părere că trebuie să revenim la GEȚIA, ca nume de țară și la get. E poporul primordial, e poporul sfînt, poporul lăsat de bunul Dumnezeu….. Semnificația cuvîntului get fiind de cel înțelept.””, spune Mărgărit Daniel, inițiatorul campaniei și administratorul paginii de facebook România = GEȚIA.

 

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: