fbpx
spot_img
HomeInedit, curiozități și listeCând ești tiktok-er și nu știi cum să faci panaramă de regalitatea...

Când ești tiktok-er și nu știi cum să faci panaramă de regalitatea britanică… ia lectii de la Fideuan

- Advertisement -

Tik-Tok-erul clujean, Cristian Ionel Fideuan, a ajuns SUPER-VIRAL după ultima sa ispravă, de la palatul Buckingham din Londra.

Fideuan, recunoscut printre clujeni, pentru clipurile sale amuzante, s-a dus la porțile palatului, cu o foaie într-o mână și cu camera video în cealaltă, și a început să strige, efectiv, către palat – susținând că este fiul prințului Charles, primul pe linia de succesiune a coroanei britanice.

Clujeanul, cu o mină serioasă, susținea că acum 49 de ani, la Sighișoara, Charles ar fi avut o relație amoroasă cu mama lui Fideuan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată și că el are acte doveditoare care atestă că are un ADN similar cu cel al lui Charles.

Daca alegatiile lui Fideuan ar fi reale, iar filiatia acestuia ar fi reala si recunoscuta de coroana britanica, s-ar creea un paradox pe linia succesiunii la tron, iar Fideuan ar deveni print mostenitor.

Desigur, nu e cazul, intrucat romanul sugubat nu a vrut decat sa faca un tiktok viral… si i-a iesit.

 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

4 clujeni ARESTAȚI după ce au încercat să cumpere fructe și...

0
          Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj desfășoară cercetări într-un dosar penal privind infracţiunile de punere în circulaţie de valori falsificate şi...

Comentarii

%d bloggers like this: