14.9 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaCand esti obtuz, obsedat si chromofob...

Cand esti obtuz, obsedat si chromofob…

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

In urma cu doua saptamani, un coleg de breasla a facut o postare pe propriul site (articol nu e), in care acuza echipa TuddaDecide de faptul ca ar face campanie mascata PSD-ului, prin elementele de vestimentatie colorate in rosie.

Asa ca, am luat la analizat pozele echipei TurdaDecide si am observat, in primul rand, ca din oamenii care iau cu asalt cartierele Turzii, niciunul dintre cei care poarta veste si geci rosii NU ESTE MEMBRU PSD.

Il avem, asadar, pe GHEORGHE BALAHURA – ALDE si DAN NAP – PMP.

Practic, singurul membru PSD din echipa TurdaDecide este Bogdan Ursuleanu, lucru perfect normal intr-o administratie locala, in care din 21 de consilieri locali, 8 sunt social-democrati.

Si, pentru ca tot ne referim la culori, drapelul municipiului Turda este in culorile alb si rosu, iar culorile SC Administratia Patrimoniului Imobiliar SRL sunt alb si rosu.

In alta ordine de idei, daca tu – jurnalist “de opozitie”, nu reusesti sa gasesti, cusur, decat o alaturare de culori, ori esti jurnalist slab, ori administratia publica locala de la Turda merge ca pe roate.

Alegeti voi!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: