26.4 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeCluj NewsCampanie electorală cu debut jegos - lideri ai PNL Cluj împărțeau pliante...

Campanie electorală cu debut jegos – lideri ai PNL Cluj împărțeau pliante false cu însemnele USR PLUS

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ieri seară, o știre foarte importantă pentru a vă creiona o imagine asupra strategiei aplicate de PNL Cluj s-a propagat în social-media.

O tânără din USR a filmat și a prins în flagrant doi membri ai PNL Cluj, respectiv Alexandru Piticar și Cristian Ciuta, în timp ce împărțeau pliante false cu însemnele alianței 2020 (USR + PLus).

“Avem confirmarea 100%!
Individul din imagine este, cu certitudine, Alexandru Piticar, vicepreședinte tineretului liberal Cluj-Napoca.

Alături de Cristian Ciuta, președintele TNL Cluj-Napoca și alți tineri liberali, au împărțit în ultimele 2 săptămâni, mii de fluturași în căsuțele poștale ale clujenilor.

Fluturașii otrăviți conțineau sigla mesaje false despre Alianța USR-PLUS.


Cei doi au comis o faptă penală, în consecință, împreună cu colegii mei din USR Cluj, vom depune o sesizare la Poliție și Parchet pentru că aceștia să suporte în fața legii consecințele faptelor lor.

Cristian Ciuta, șeful tineretului liberal din Cluj-Napoca care apare în foto 4, 5 și 6 nu este iubit în organizația de tineret, astfel încât, mesajele lui interne de aseară, cu încercarea disperată de a-și acoperi urmele, au ajuns în patru zări…

Cei doi și-au șters ieri, din disperare și conturile de Facebook…”, este o parte a mesajului transmis de Emanuel Ungureanu de la USR.

Fapta celor doi „liberali” arată cât de jos poate să coboare un partid aflat în cădere liberă la Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: