17.1 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRICăminul cultural de la Tritenii de Sus este ocupat în baza unui...

Căminul cultural de la Tritenii de Sus este ocupat în baza unui document ilegal

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În urmă cu două luni, RefleqtMedia vă prezenta un articol despre un posibil blat murdar al primarului de la Tritenii de Jos

Este vorba despre procesul cu numărul
3492/328/2018 prin care omul de afaceri, Aurel Varga, a solicitat prelungirea contractului de închiriere prin care, din 1998 controlează un obiect de patrimoniu al comunei Tritenii de Jos, respectiv căminul cultural din satul Tritenii de Sus.

În primă fază, instanța de fond a dat câștig de cauză omului de afaceri, în mare parte și din cauza lipsei de apărare a comunei Tritenii de Jos. Practic, primarul nu a trimis pe nimeni să reprezinte interesele comunei sale.

Ei bine, după ce RefleqtMedia a scos acest fapt în fața cetățenilor, Sașa s-a trezit și a declarat recurs.

În 17.04.2019 a fost înregistrat recursul, iar procesul se va judeca la o instanță superioară, fie Tribunalul Cluj, fie Curtea de Apel Cluj.

Totuși, până la soluționarea acestui litigiu, Discoteca Top 40 din Tritenii de Sus funcționează în baza unei dispoziții date de primar.

Doar că… dispoziția cu pricina este una ilegală, deoarece SINGURA ENTITATE CARE POATE DECIDE ASUPRA DOMENIULUI PUBLIC SAU PRIVAT AL UNUI U.A.T. este CONSILIUL LOCAL, iar pentru a prelungi șederea lui Aurel Varga în căminul cultural de la Tritenii de Sus nu s-a dat nicio hotărâre de Consiliu Local.

Așteptăm ca, la proxima ședință a CL Tritenii de Jos, reprezentanții opoziției să se sesizeze.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: