fbpx
spot_img
HomeȘtiri din IernutCamătă la Iernut

Camătă la Iernut

- Advertisement -

La data 19 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliției orașului Iernut, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară, precum și o percheziție a unui autoturism, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de camătă.

 

Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș și a vizat un bărbat și o femeie, de 38, respectiv 33 de ani, din Iernut, bănuiți de comiterea infracțiunii de camătă.

 

Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în perioada 2017-2021, cei în cauză, ar fi împrumutat mai multe persoane cu diferite sume de bani, sub formă de camătă.

 

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe înscrisuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

După administrarea probatoriului, la data de 19 mai a.c., faţă de cele două persoane, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de acestea.

 

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în vederea probării întregii activități infracționale.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Revelion plin de evenimente pentru polițiștii din județul Alba

0
În minivacanţa prilejuită de trecerea în Noul An, peste 150 de poliţiştii din judeţul Alba au acţionat, zilnic, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu...

Comentarii

%d bloggers like this: