spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Cadastrare GRATUITĂ (pe bani europeni) a terenurilor din Chețani!

spot_img

Cetățenii celor 3 sate mari componente ale comunei sunt invitați la o serie de întâlniri, unde li se va prezenta modalitatea prin care vor putea să-și cadastreze terenurile GRATUIT, grație unei finanțări europene obținute de Primăria Chețani.

Primăria comunei Chețani este beneficiară a proiectului cu finanțare europeană intitulat: „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților din zone rurale”. Acest proiect prevede finanțări europene de ordinul câtorva zeci de mii de euro, prin care cetățenii comunei vor putea să-și cadastreze și să-și includă în cartea funciară terenurile.

Pentru a afla mai multe informații despre aceste subiecte, cetățenii din Chețani, Hădăreni și Grindeni sunt invitați la o serie de întâlniri, care vor avea loc după cum urmează:

  • Sat Chețani – Cămin CUltural, joi, 05.08.2021, ora 12:00
  • Sat Hădăreni – Cămin Cultural, joi 05.08.2021, ora 15:00
  • Sat Grindeni – Cămin Cultural, vineri, 6.08.2021, ora 12:00

În cadrul acestor întâlniri, cetățenii proprietari de terenuri vor putea discuta cu reprezentanții Primăriei, dar și a Oficiului Pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș despre ce implică întocmirea documentelor de înscriere în Cartea Funciară a terenurilor.

Dacă și tu deții teren în intravilanul sau extravilanul comunei Chețani (oricare dintre sate) ești așteptat la întâlniri pentru a afla mai multe!

Ai parte, ai carte … FUNCIARĂ!

spot_img
spot_img
spot_img