20.3 C
Turda
Monday, August 1, 2022
spot_img
HomeStiri - nationalBully-ingul face o nouă victimă - s-a sinucis înainte de bacalaureat

Bully-ingul face o nouă victimă – s-a sinucis înainte de bacalaureat

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Stigmatizarea constantă a elevilor deștepți de către invidioși și proști reprezintă un factor de stres și de presiune psihologică, iar atacurile la care agresorii recurg se exacerbează, direct proporțional cu timpul care trece, fără să le răspunzi.

Un caz șocant s-a petrecut într-un oraș din Hunedoara, unde unul dintre cei mai buni elevi ai liceului s-a sinucis chiar înainte de Bac, din cauza agresiunilor psihologice la care era supus.

„Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura; ți-au zis ZOMBI. Așa că ai decis sa pui capăt, agățandu-te și lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simțit și îmi pare așa rău că în ultimul timp n-am mai fost așa apropiați. Știu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alții să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simțit tu”, este mesajul postat de adolescentă pe pagina de Facebook a lui George.

George Costache absolvise liceul cu o medie de peste 9. Duminică seară a fost găsit spânzurat într-o păădurice de mai marginea localității. Ziua și-a petrecut-o cu familia și nu a dat niciun semn că ar fi tulburat, conform Digi24.ro

Și nu, nu am făcut acest articol pentru clickbait, ci pentru a trage un semnal de alarmă vis-a-vis de ceea ce se petrece chiar sub ochii noștri. 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: