fbpx
spot_img

Bombă! Consilier local din Câmpia Turzii, găsit în INCOMPATIBILITATE!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

De-a lungul ultimilor doi ani, RefleqtMedia a prezentat, în mai multe rânduri, situația aparte a unuia dintre consilierii locali din Câmpia Turzii.

Este vorba despre Emil Nicoară, de la PNL, care în perioada 2019-2020, prin societatea comercială la care era asociat ȘI ADMINISTRATOR, a vândut materiale de construcții către SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, societate subordonată Consiliului Local Câmpia Turzii.

Sute de milioane de lei vechi a încasat Nicoară, prin societatea sa comercială, înainte să-și cedeze părțile sociale, către propriul fiu.

Cu toate acestea, Agenția Națională de Integritate nu trece cu vederea cazurile de incompatibilitate, astfel că astăzi – în presa națională – a apărut informația pe care toată lumea o prevedea – Emil Nicoară a fost declarat în incompatibilitate de către ANI.

„NICOARĂ EMIL, Consilier local în cadrul C.L. al Mun. Câmpia Turzii, Jud. Cluj – INCOMPATIBILITATE

Se află în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada exercitării mandatelor de consilier local (2016 – 2020 respectiv 2020 – 2024), societatea comercială în cadrul căreia atât persoana evaluată cât și soția și fiul acestora au deținut sau dețin funcții și calități, a prestat servicii către o societate comercială înființată de consiliul local în valoare totală de 14.634 Lei și a furnizat o serie de produse către o altă societate comercială înființată de consiliul local, în valoare totală de 161.587 Lei.

Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 90, alin. (1) și (2) din Legea nr. 161/2003.”, se arată în articolul citat.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Anunț important pentru proprietarii de terenuri din municipiul Turda!

Vă reamintim că arderea resturilor vegetale sau a altor tipuri de deșeuri este complet interzisă, în conformitate cu...

Clienții Băncii Transilvania Câmpia Turzii – ÎN PERICOL

În cursul serii de ieri, RefleqtMedia a publicat imagini și fotografii cu o persoană aflată în stare de...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...
%d bloggers like this: