fbpx
spot_img

Bebeluș de 4 luni MORT, cu intestinele perforate, după ce mama i-a dat tort, cafea și ceai Herbalife

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

Inconștiența unora care se cred părinți ne lasă, câteodată, și pe noi fără reacție, dar ceea ce am descoperit recent ne-a siderat total.

Pe rețelele de socializare, o doctoriță a unui Spital de Pediatrie din Transilvania, a povestit o întâmplare scoasă din filmele cu proști!

Mama unui bebeluș de 4 ani i-a dat acestuia „să probeze” terciuri, supe, cafea, tort și ceai herbalife … din nefericire, copilul a făcut perforație intestinală și a murit!

„M-am saturat sa aud ca asa ne-au crescut și pe noi mamele, bunicii, etc. Un copil are tot timpul din lume sa mănânce mâncare și ce mai vreți voi, gândiți-vă înainte sa începeți, un copil de 4 luni nu are organele total dezvoltate, nu sunt pregătiți pentru digerarea mâncării, chiar dacă sunt copii care nu au pățit nimic începând asa de, devreme sa mănânce sunt din păcate cazuri în care au pățit, sunt niște riscuri pe care tu ți le asumi când faci asta și chiar nu are rost sa riști, este în joc o viata de om nevinovat. Ai răbdare, copilul tău îți va arata singur ca este pregătit de a începe diversificarea, trebuie doar sa fii atenta și răbdătoare și foarte bine informata.

Eram de gardă la centru de permanenta la ora 9 vine un pacient de 4 luni la urgențe . Mama copilului începe să țipe disperată:”faceti ceva pentru el !” Si începe să plângă. Facem consultul și ne dăm seama suferă de enterocolita și balonare, ne impresionează ca la o varsta atât de frageda suferă de astfel de probleme asa ca ma duc la mama copilului să îi dau diagnosticul și să o întreb dacă îi da doar lapte matern , la care ea imi raspunde “NU. Îi dau să probeze, îi dau terci , pui , orez , ceai pentru ca nu se satură cu laptele meu , câteodată îi dau ciocolată și cafea pentru că “El cere” și ieri i-am făcut o petrecere pentru cele 4 luni și i-am dat să probeze tort . Acum 9 zile , mai mult sau mai puțin, se simțea rău si nu putea face caca , dar trebuia sa ii fac petrecerea si nu puteam sa cheltui “.Dupa asta imi spune ca i-a dat un ceai herbalife pentru a-l “vindeca”. M-am enervat atât de tare și imi venea sa ii dau una pentru cat de ignoranta este și i-am spus că asta este cauza pentru care copilul este i stare atât de gravă.
Femeia începe să țipe la ca nu suntem în stare de nimic și ca suntem degeaba , ca asta este bun ( herbalife) , mai spune și că daca i se întâmplă ceva (bebelușului)va fi doar vina noastră.
Am făcut tot posibilul pentru a-l salva pe micuț, dar datorită faptului că ea la adus prea târziu și intestinele lui lui au suferit perforari, nu a supraviețuit.”, a povestit medicul.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

DREPT LA REPLICĂ: Am înțeles, domnule Bucur, că sunteți PR-ul primarului Matei… E a doua greșeală de 1 Aprilie! Chiar doriți să fiți denumit...

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ” Corijenți la legalitate!...

Anamaria Gal, felicitată pentru felul în care manageriază Transylvania Steak House

Transylvania Steak House a devenit, aproape peste noapte, cel mai „vorbit” restaurant din Cluj Napoca, iar o bună...

Pandemia a adus mari probleme economice la Spitalul Municipal Turda

Ședința de Consiliu Local organizată joi, 30 martie 2023, la Turda, a scos la iveală o problemă economică...

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...
%d bloggers like this: