spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Bazin cu bazin, salvăm copiii României. Peditel caută EROI pentru Swimathon13!

Știi să înoți? Sari în ajutorul copiilor și devino PeditelEROU pe 11 noiembrie, la bazinul UTCN. Participanților nu le este solicitată nicio pregătire prealabilă, nici impusă apartenența la un club sau o condiție fizică anume, ci doar dorința de a-și pune capabilitățile în slujba misiunii de bine pe care medicii Peditel o desfășoară deja de peste 9 ani, gratuit, în România.

Iar dacă ești părinte, bunic, cadru didactic, ori pur și simplu iubești copiii, cu atât mai mult știi cât de importante sunt sănătatea și siguranța lor – dar și cât de fragile. Te invităm să ni te alături la Swimathon13 Cluj – evenimentul unde donezi puțin timp și determinare, iar fiecare înotător și fiecare lungime de bazin contează, pentru că ajută la strângerea fondurilor pentru îngrijirea medicală gratuită, corectă, rapidă și specializată a copiilor din România.

Ce poți face?

  1. Alătură-te ca înotător: Nu trebuie să fii David Popovici ca să faci o diferență imensă.
  2. Alătură-te ca donator: Dacă nu ești un înotător prea bun, dar simți că poți ajuta, fiecare donație contează.
  3. Ai o firmă? Fă-ți o echipă și participați din numele companiei. Îți poți înscrie o echipă întreagă de înotători – ei primesc un teambuilding de o zi, și între timp salvați și niște copii. Nu că sună bine? De asemenea, poți dona cât consideri sau dubla donațiile altora. Se găsesc multe metode de a face bine, doar să vrei.
  4. Fii ambasador: Dacă ai o voce puternică în comunitatea ta, ajută la promovarea mesajului!
  5. Vino la eveniment, ca susținător: Încurajarea face minuni – ajută de acolo, din galerie, să se strângă un număr și mai mare de bazine.
  6. Copiii ajută copii: Învață-l pe cel mic prin puterea exemplului, despre importanța solidarității și responsabilității sociale. Dacă îi place să înote, alătură-te împreună cu el echipei Peditel!

Înscrierile se fac aici, pentru oricare dintre rolurile dorite: https://swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/ menționând cauza pentru care dorești să participi.

Despre Peditel

PEDITEL este primul serviciu telefonic de asistență pediatrică gratuită, apelabil 24/7 de oriunde din lume, care oferă sprijin non-stop părinților și copiiilor, în unele dintre cele mai grele momente. În cei 9 ani de funcționare, grație donațiilor și sponsorizărilor, au reușit să ajute peste 650.000 de copii din peste 5.000 de localități din România și peste 17 țări – și acum e vremea să le întoarcem binele făcut, demonstrând puterea fantastică a comunității.

„Grija e în natura noastră. Ne-am obișnuit să facem copiii bine, chiar și de la distanță, să intervenim atunci când nimeni altcineva nu poate, în momentele de maximă îngrijorare pentru părinți, și să le punem inima la loc, în timp ce le oferim ghidaj corect, complet și rapid. Scopul nostru nu e să avem un părinte liniștit, ci un copil sănătos. Dar ne bucurăm că reușim să le obținem pe amândouă. Iar acum, a venit rândul nostru să vă cerem sprijinul și să mulțumim tuturor celor care aleg să ne întoarcă atât de frumos binele făcut!”, concluzionează Cristina Grigore, „mama” Peditel.

spot_img
spot_img