spot_img

Bătaie „a la Cluj” – 9 francezi s-au smardoit în față la After Eight

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În noaptea de joi spre vineri, în fața celui mai cunoscut club de noapte din Cluj, nouă francezi, femei și bărbați, s-au luat la bătaie sub privirile agenților de pază ai locației, scrie Știri de Cluj, care prezintă și imagini video.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 04.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, cu privire la o stare conflictuală, desfășurată pe strada Brassai Samuel, în proximitatea unui local public, au informat reprezentanții IPJ Cluj.

La locația indicată au fost identificate persoanele implicate, iar din declarațiile acestora a reieșit faptul că scandalul a fost unul spontan, mai multe persoane agresându-se fizic reciproc.

 

La scurt timp de la sesizare, un echipaj de poliție care se afla în dispozitivul de menținere a ordinii și liniștii publice a identificat una dintre persoanele implicate în agresiune.

Investigațiile efectuate au condus la identificarea și audierea, până în acest moment a 9 persoane, bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani, de cetățenie franceză, care au refuzat formularea unor plângeri penale, polițiștii demarând cercetări din oficiu sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, în baza celor constatate, polițiștii au extins cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, urmând a se stabili identitatea tuturor persoanelor implicate și a participației acestora.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

VIDEO – Două persoane rănite în accidentul de pe Centura Vâlcele – Apahida

Două persoane au fost rănite în tamponarea în lanț petrecută pe Centura Vâlcele-Apahida. „Până în acest moment, trei persoane...

Accident rutier FOARTE GRAV pe Centura Vâlcele – Apahida

4 autoturisme sunt implicate, chiar acum, într-un accident rutier petrecut pe centura Vâlcele - Apahida. La fața locului intervin...

Peste 150 de jandarmi vor fi la barajul dintre U Cluj și Dinamo

Mâine, 21 mai, mai mult de 150 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca vor...

Filmul românesc de animație Merge și-așa va rula în Cluj, la Cinema City, Cinema Victoria și Cinema Arta

Un film de animație românesc, tonic și amuzant, “Merge și-așa”, în regia lui Valentin Urziceanu, va rula din...
spot_img

Cele mai multe vaccinări anti COVID-19 din actualul val pandemic

Românii nu rămân impasibili în fața bolii. După ce, în săptămâna pe care o încheiem, am înregistrat cele mai mari recorduri de infectări și decese...
%d bloggers like this: