spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Baronii Ceanului – primarul, Virgil Păcurar, amenințat cu moartea!

Așa cum v-am promis, RefleqtMedia vă prezintă presiunile extraordinare și metodele subversive pe care un cetățean din comuna Ceanu Mare, le exercită asupra primarului – Virgil Păcurar.

Totul a început după ce edilul a retras de pe ordinea de zi a ședinței din luna mai un proiect de hotărâre locală privind prelungirea contractului de închiriere asupra morii din comună.

Cererea de prelungire a respectivului contract fusese remisă de societatea Lukemar Moară SRL, titularul contractului, însă la urechile primarului ajunsese informația că firma respectivă și-ar fi schimbat fie asociații, fie administratorul.

Secretarul general al comunei, Nelia Balcău, a declarat în plenul ședinței că NU S-A SCHIMBAT ADMINISTRATORUL.

Dar … deși apăruse PUBLIC informația că nu s-a schimbat administratorul, un cetățean din comună s-a auto-erijat în administrator și s-a apucat să-i aducă acuzații (nefondate și defăimătoare) primarului, Virgil Păcurar.

Ba mai mult, a prezentat și presupuse „investiții” pe care le-ar fi făcut la moară … iar întrebarea care se pune: în calitate de „ce” a făcut acest om investiții? De angajat al Lukemar Moară SRL? Că administrator NU ESTE, asociat NU ESTE.

Nu în ultimul rând, în retorica lui, individul l-a amenințat (deși voalat) cu moartea pe primarul, Virgil Păcurar.

Mai grav este faptul că acest personaj îi aduce acuzații nefondate primarului de la Ceanu Mare, în mod constant. Asta deși soția personajului este angajat al Primăriei Ceanu Mare, iar fiul acestuia a fost, de asemenea, angajat al Primăriei Ceanu Mare.

Contactat de RefleqtMediaautoproclamatul patron al morii din Ceanu Mare ne-a declarat că fiul său ar fi administratorul Lukemar Moară SRL și că ar fi avut o discuție anterioară cu primarul, Virgil Păcurar, prin care acesta din urmă i-ar fi promis prelungirea, pe 5 ani, a contractului de închiriere.

Conform datelor obținute de site-ul nostru, de la ONRC, nici personajul amenințător de mai sus, nici fiul acestuia, nu au nici o legătură cu conducerea societății respective. De altfel, asociatul unic și administratorul societății se află în Spania.

Ba mai mult, societatea Lukemar Moară SRL are DATORII față de Primăria Comunei Ceanu Mare, care însumează peste 600 de lei.

Astfel, deoarece Virgil Păcurar a ales calea LEGALĂ, de a scoate moara la licitație, în vederea atribuirii într-un mod transparent, acesta a devenit victima unor atacuri subversive, amenințări și alte astfel de aspecte.

E frumos, nu?

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img