fbpx
spot_img
spot_img

Barbatul al carui cadavru a fost gasit la Chetani ar fi fost omorat de un ludusean

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

*TÂNAR IDENTIFICAT ȘI REȚINUT PENTRU SĂVÂRȘIREA DE INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER*

*În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Poliției orașului Luduș au identificat un tânăr bănuit de săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier. Cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore.*

La data de 15 septembrie a.c., în urma activităților investigativ-operative desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, polițiștii din cadrul Poliției orașului Luduș au identificat un tânăr, de 25 de ani, din Luduș, bănuit de comiterea unor infracțiuni rutiere.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, cel în cauză, la data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, în timp ce conducea un autoturism, pe DN15 E60, în afara localității Chețani, pe direcția Chețani-Luduș, ar fi accidentat mortal ,un pieton, bărbat, de 48 de ani, din municipiul Reghin.

Ulterior, după producerea accidentului, acesta ar fi părăsit locul faptei.

De asemenea, urmare a verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probelor administrate, la data de 15 septembrie a.c., față de acesta, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Luduș.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: