spot_img
spot_img

BĂRBAŢI REŢINUŢI PENTRU FURT CALIFICAT, ÎN URMA A ZECE PERCHEZIŢII DOMICILIARE

spot_img

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au efectuat zece percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Ogra şi Sînpaul. Au fost vizate mai multe persoane, bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat.

La data de 31 ianuarie a.c., respectiv 01 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, au efectuat 10 percheziţii domiciliare, în localităţile Ogra şi Sînpaul, la persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, în perioada 28 decembrie 2018 – 04 ianuarie a.c., persoanele în cauză ar fi pătruns, pe timp de noapte, prin folosirea de chei potrivite, într-un imobil din localitatea Ogra, de unde ar fi sustras o mașină de spălat rufe automată, două șeminee pentru încălzit și o pompă submersibilă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au constatat că, în noaptea de 28/29 ianuarie a.c., mai multe persoane ar fi sustras din casa scărilor și de pe terasa unui imobil din localitatea Cristeşti, 4 biciclete, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au identificat bunurile provenite din comiterea furturilor, prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat în totalitate.

De asemenea, au fost identificate şi alte bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea de infracţiuni, precum şi cantitatea de 24 metri steri material lemnos, în valoare de 3300 lei, a cărei provenienţă nu a putut fi dovedită şi care a fost predată Cantonului Silvic Luduș.

La data de 31 ianuarie a.c, faţă de trei bărbaţi, de 51, 30, respectiv 28 de ani, din Ogra, bănuiţi de comiterea furtului din aceeaşi localitate, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

De asemenea, la data de 01 februarie a.c., faţă de trei bărbaţi, de 37, 33, respectiv 18 ani, din localităţile Sînpaul şi Reghin, bănuiţi de comiterea furtului din localitatea Cristeşti, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar la data de 02 februarie a.c., instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv faţă de doi dintre aceştia.

În ambele cauze, cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

La acţiuni au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,, Regele Ferdinand I ” Tîrgu Mureş.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

spot_img
spot_imgspot_img

Lansare proiect ”Construire locuințe sociale (30 de apartamente)”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020, Agenția de Dezvoltare  Regională Nord-Vest în calitate...

Percheziții la un cabinet medical din județul Alba

În această dimineață, polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 5 percheziții, la persoane bănuite că ar...

Cea mai bună veste pentru sportivii turdeni !

ℹ️ Astăzi, în prezenţa ministrului lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, Ion ȘTEFAN, s-a semnat contractul de finanțare pentru construirea Sălii de sport competiționale de nivel internațional din...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: