fbpx
spot_img
spot_img

Bărbat din Câmpia Turzii – bătut de un vecin, la Moldovenești

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din Câmpia Turzii – care deține o casă de vacanță la Moldovenești, a fost bătut de un vecin din comună, din cauza … unui gard.

„De mai mult timp am o neînţelegere cu vecinul meu, un fost profesor – actualmente şofer la o firmă – care manifestă faţă de proprietarii de cabane din zonă o animozitate făţişă, iniţiind dese conflicte cu aceştia. Desigur, nici eu, vecinul de proximitate, n-am scăpat şi totul a pornit, recunosc, de la o greşeală a mea: când am ridicat un gard de ciment, am muşcat vreo 15 cm din grădina lui. A ieşit scandal mare, aşa că am fost nevoit să dărâm, în întregime, gardul…”

 

Bărbatul mă priveşte pentru o clipă, observă efectul vorbelor sale asupra mea, după care continuă, cu sporit aplomb: „Ulterior nu m-a mai slăbit, deşi a doua oară respectasem cu sfinţenie distanţele: îmi spunea că gardul este – ba  prea înalt, ba nu ştiu cum. Ca să mă trezesc, luni, pur şi simplu abordat de acesta, pentru nişte pietre aflate pe terenul meu, pe care mi-a cerut imperativ să le mut de acolo.  Uimit de obrăznicia lui, l-am întrebat dacă glumeşte, fiindcă nu-mi închipuiam, în ruptul capului, că vorbeşte serios.

Dar el, turbat de furie la auzul replicii mele, s-a repezit la mine şi mi-a ars un pumn în figură. Iar când am dat, total surprins, să mă retrag – că-i mai tânăr cu vreo douăzeci de ani decât mine şi mai puternic – mi-a mai ars unul, tare de tot, în ceafă. De data asta am leşinat, zăcând, în stare de inconştienţă, circa cincisprezece minute. Aşa mi-a spus fiul meu, sosit chiar la timp la locul faptei, după ce eu îl alarmasem şi-l chemasem acolo.” , povestește ghirișeanul, citat de BZC.ro

Abia după intervenția fiului victimei, acesta a fost trezit din starea de letargie și dus la medic.

„Eu am fost cel care, venind rapid din oraş, l-am găsit pe tata prăbuşit la pământ. Am sunat de urgenţă la 112 şi la casa noastră de vară a sosit, degrabă, un agent de poliţie din Moldoveneşti şi apoi un echipaj SMURD, care l-a transportat pe tata la Spitalul Municipal Turda. Acolo, acesta a fost supus unor investigaţii neurologice complexe, iar rezultatele nu au fost deloc strălucite. Apoi ne-am deplasat împreună la postul de poliţie din comună şi am făcut plângere pe numele agresorului, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare.  

Totul, fiindcă nu putem sta aşa în faţa unui ins care excelează prin violenţă şi se consideră un fel de stăpân autoproclamat al locului” – a declarat și fiul victimei.

Cei doi au depus plângere penală, împotriva agresorului, urmând ca IPJ Cluj să demareze o cercetare penală pentru vătămare corporală.

sursa foto: BZC.ro

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: