spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Avram Gal – candidat la Primăria Câmpia Turzii? De ce nu?

Vestea privind condamnarea în primă instanță a președintelui PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, la 5 ani de închisoare cu executare a venit ca un fulger peste lumea politică din Câmpia Turzii.


Atât de năpraznică a fost vestea, încât inclusiv Avram Gal a anunțat, în primă fază, că renunță la candidatură… iar noi n-am înțeles, deloc, acest gest.


În conformitate cu legea română, nu există nici măcar un impediment pentru ca Avram Gal să nu candideze și să nu câștige alegerile, în 9 iunie 2024, la Câmpia Turzii, iar cel mai elocvent argument în acest sens este exemplul lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE!


„Piedone: Condamnat în primă instanță după incendiul de la Colectiv, a câștigat alegerile cu un slogan care amintește de incendiu
Cristian Popescu Piedone era primar al Sectorului 4 în anul 2015, când a avut loc incendiul de la Colectiv, în urma căruia au murit 65 de oameni.
Ulterior, împotriva lui Piedone s-au formulat două capete de acuzare de abuz în serviciu pentru eliberarea de acorduri și autorizații cu încălcarea prevederilor de securitate la incendiu.
La jumătatea lunii decembrie 2019, primarul nou ales al Sectorului 5 a fost condamnat în primă instanță pentru abuz în serviciu. A primit o pedeapsă cu închisoare de 8 ani și interzicerea unor drepturi, printre care și acela de a ocupa funcții publice.
Evident, Piedone a făcut apel. Iar acest apel încă se judecă, așa că primarul nou ales se bucură de prezumția de nevinovăție.”, scria spotmedia.ro în 2020.


Piedone este și acum primar de sector și va rămâne primar și după 9 iunie 2024!
Deci, domnule Avram Gal, CAPUL SUS ȘI DEPUNEȚI-VĂ CANDIDATURA! Câmpia Turzii așteaptă schimbarea și VĂ VREA în Primărie!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img