fbpx
HomeStiri din ClujAu păcălit lumea cu închirieri false de cabane, iar acum dau socoteală...
spot_img
spot_img

Au păcălit lumea cu închirieri false de cabane, iar acum dau socoteală procurorilor

- Publicitate -
spot_img

Polițiștii din Cluj au efectuat șase percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune. Doi tineri, de 20 și 28 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind cercetați într-un dosar penal de înșelăciune, falsuri privind identitatea și uz de fals.

 

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au efectuat 6 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de înșelăciune, fals privind identitatea și uz de fals, în București, Râmnicu Vâlcea și în județul Argeș.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, cei în cauză ar fi indus în eroare persoanele vătămate, prezentând diferite anunțuri pe un site.

 

Prin intermediul anunțurilor, ar fi oferit spre închiriere cabane, despre care persoanele bănuite ar fi susținut că se află în zone turistice din județele Cluj, Alba și Hunedoara.

 

Sub pretextul închirierii cabanelor respective, aceștia ar fi încasat diverse sume de bani, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 23.000 de lei.

 

De asemenea, pentru încheierea contractelor de închiriere a spațiilor de cazare, tânărul de 28 de ani s-ar fi folosit de identități false.

 

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat telefoane mobile, mai multe cartele de telefonie, laptop-uri și 2.000 de lei.

 

Față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

 

Cercetările continuă în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: