spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Atentie la cine deschideti usa: Teapa cu contracte ENEL la Campia Turzii

O serie de indivizi care se pretind a fi de la Electrica se plimba prin Campia Turzii, profitand de ignoranta si naivitatea persoanelor in varsta.

Un barbat ne-a trimis o sesizare, astfel incat alte persoane sa nu mai fie pagubiti.

“In atentia colegilor sa nu patiti si voi ca mine! Vineri dimineata un escroc a batut la usă am deschis si se prezinta ca este de la electrica sa citeasca contorul Ii dau voie dupa care imi cere si factura veche si buletinul ! Le dau le face poza cu o tableta si imi spune ca trebuie sa reinoiesc contractul intrucit este vechi si ca au scazut si preturile la curent ! Am fost de acord si ma solicitat sa semnez electronic ca asa se procedeaza acum ! Am semnat si ma inregistra si vocal ca sint de acord! Mia introdus toate acetea in telefonul meu si a plecat ! Dupa care ma uit eu pe contractul incheat pe telefon si pe factura veche constat ca ecscrocul pa pacalit si nu mai apartin laElectrica S A si mia incheiat contract cu o alta firma Enel ! Aceiasi treaba a patito si vecinul! Acum il caut pe ecscroc si nu ma las pina ce firma Enel nul concediaza ! Ca atare iau legatura cu presa daca mai avem presa si cu protectia consumatorului daca mai avem ! Deci fiti atenti pe cine primiti in casa!”, a scris pagubitul.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img