spot_img

Atât de mult îi pasă lui Tișe de problemele Clujului încât a lipsit de la ședința CJSU

Date:

Share post:

Prefectul Ioan Aurel Cherecheș a convocat în ședință de urgență Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj (CJSU), miercuri, 18 decembrie 2018, ora 10.30, ca urmare a situației traficului pe drumurile județene. 


Instituția Prefectului – Județul Cluj precizează că, deși informările primite de la direcția de specialitate din cadrul Consiliului Județean Cluj indică 0 probleme pe drumurile județene (atât în 17, cât și în 18 decembrie a.c.), realitatea din teren, precum și sesizările cetățenilor și autorităților publice (directori ai instituțiilor de învățământ din județul Cluj, primari) punctează faptul că pe numeroase drumuri județene traficul a fost îngreunat din cauza depunerilor de zăpadă, iar unele sectoare de drum au fost impracticabile (în zonele Huedin, Gilău, Aluniș, Sat Gheorgheni etc).

Prefectul Ioan Aurel Cherecheș a sprijinit direct, noaptea trecută, acțiunea de deszăpezire a mai multor sectoare de drumuri publice.


În acest context, notând absența de la ședința CJSU a domnului Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, în calitatea dumnealui de vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, CJSU va monitoriza în permanență situația drumurilor publice și va sprijini orice solicitare care își propune să îmbunătățească situația.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Politistii clujeni cauta un barbat care a violat o fata de 17 ani

Bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol, căutat de...

Modificarea legislativă care nu mai lasă pe nimeni să scape!

Persoanele care, până acum, nu și-au încheiat contract pentru...

Lovitură GREA pentru aripa Lungu – Tomac din PMP – Curtea de Apel București le-a tăiat aripile!

Curtea de Apel București s-a pronunțat ieri într-unul dintre...

770 de tone de material antiderapant au fost folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă     Consiliul Judeţean...
%d bloggers like this: