spot_img

Aspiratoare electrice, retrase de la vanzare – prezinta pericol de incendii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
Electrolux solicită clienţilor care au achiziţionat aspiratorul fără fir din gama Pure F9, ce provine din anumite loturi de producţie, să oprească utilizarea acestuia şi să îl returneze, ca măsură de precauţie, fiind identificată o defecţiune. Clienţii care deţin aspirator din gama menţionată pot verifica dacă produsul lor este afectat, vizitând site-ul companiei www.electrolux.ro, unde sunt detaliate seriile de produs vizate de această retragere.
 
Electrolux a identificat o defecţiune a aspiratoarelor fără fir Pure F9, din anumite loturi de producţie, de aceea, a hotărât în mod proactiv, rechemarea lor imediată şi informarea clienţilor cu privire la importanţa returnării lor. 
 
Defecţiunea poate genera în anumite circumstanţe, supraîncălzirea aspiratorului, care poate determina incendierea aspiratorului, prin răspândirea la materialul inflamabil adiacent. Supraîncălzirea potenţială a produsului poate fi iniţiată numai atunci când produsul este utilizat, nu în timpul reîncărcării sau când nu este în funcţiune. Până în prezent, nu au fost raportate vătămări corporale sau daune materiale de către clienţii care deţin acest produs. Cu toate acestea, deoarece siguranţa consumatorilor este o prioritate pentru Electrolux, compania a hotărât în mod proactiv, stoparea producţiei acestor produse, retragerea lor din comerţ şi rechemarea lor din rândul clienţilor care l-au achiziţionat. 
 
Astfel, clienţii care deţin un aspirator fără fir din gama Pure F9, din seriile de producţie vizate, sunt rugaţi să contacteze Call Center-ul Electrolux, la numărul de telefon 021.9913, disponibil de luni până vineri, în intervalul 08:00-20:00. Echipa de suport Electrolux va îndruma toţi clienţii în vederea returnării produselor şi a modalităţii de compensare.
 
Cum pot identifica clienţii seriile de produs care sunt vizate de retragere?
 
Seriile de produs din gama Pure F9 care sunt vizate de acestă retragere sunt detaliate pe site-ul companiei: www.electrolux.ro. 
 
Clienţii pot verifica dacă deţin unul dintre produsele vizate de retragere, verificând modelul, numărul produsului (PNC) şi numărul de serie (SN) pe care le pot găsi pe eticheta plasată în spatele unităţii cu ciclon a aspiratorului. Dacă modelul şi numărul produsului (PNC) se potrivesc şi se încadrează în intervalul de numere de serie (SN) enumerate pe site, atunci clienţii sunt rugaţi să nu mai utilizeze produsul şi să contacteze serviciul de Call Center Electrolux.  
 
Retragerea vizează doar produsele din gama Pure F9, din seriile de producţie detaliate pe site-ul retailer-ului, şi nu se aplică altor produse Electrolux sau aspiratoarelor fără fir din gama Pure F9 cu numere de serie care nu sunt menţionate pe site.
Sursa: adevarul.ro

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Sylvia Hoisie – inventatoarea Polidinului – a murit la 94 de ani

A supravietuit Holocaustului, apoi si-a adus aportul la inventarea Polidinului. Este vorba despre Sylvia Hoisie, care s-a stins, marti,...

Ministerul Apararii s-a razgandit – MiG-urile 21 reiau zborul

La o luna dupa ce anunta ca aeronavele MiG-21 Lancer nu vor mai fi operationalizate, Ministerul Apararii s-a...

Investiții de 626 de milioane de euro în infrastructura de gaze a României

Compania naţională Transgaz a semnat marţi, la Davos, un acord cu Fondul de Investiţii al Iniţiativei celor Trei...

Pachet de 1.1 miliarde de euro pentru romani! Premierul, Ciuca, a facut anuntul!

Premierul Nicolae Ionel Ciucă, Președintele Partidului Național Liberal: Coaliția de guvernare a decis, astăzi, lansarea unui nou pachet...
spot_img

Breaking! Al 5-lea caz de coronavirus din România

Ministerul Sănătății a anunțat că un nou pacient a fost testat pozitiv pentru Coronavirus. „Este vorba despre un tânăr care a intrat în contact cu...
%d bloggers like this: