spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Asociatia Pro Infrastructura: Astazi se deschide traficul rutier pe un nou tronson de autostrada din Ardeal

Exclusivitate: filmare timelapse pe Viaductul Tălmăcel lansată chiar în ziua inaugurării. Astăzi, după ora 10:00, se dă drumul la trafic pe Secțiunea 1 a Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești. Hartă interactivă: https://bit.ly/3mwFb0q. Urmăriți forumul PeUndeMerg.ro pentru știri din teren în timp real.

Profităm de ocazie ca să vă aducem, în exclusivitate națională, proiectul nostru unic cu filmări de tip timelapse pe termen lung de pe șantierele de infrastructură de transport ale țării.

Imaginile surprind procesul de construire a Viaductului Tălmăcel timp de 16 luni, în perioada aprilie 2021-august 2022: https://youtu.be/4M97fXlHjRQ. Este cea mai spectaculoasă structură de pe cei 13,17 kilometri de autostradă deschiși astăzi între Șelimbăr și Boița.

Mulțumiri donatorilor care au finanțat acest proiect special. Mulțumiri antreprenorului general, Porr, pentru acces și asistență tehnică. Nu în ultimul rând, mulțumiri oficialilor CNAIR că ne-au permis să monitorizăm viaductul.

Iar dacă vreți să ne ajutați în continuare, acum aveți posibilitatea să donați lunar și prin Patreon, aici: www.patreon.com/ProInfrastructura. Susținerea voastră este esențială. Vă mulțumim tuturor pentru like, comentariu, share sau… dolari! 🙂

spot_img
spot_img
spot_img