fbpx
spot_img
HomeEVENIMENTARESTAT PREVENTIV PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR

ARESTAT PREVENTIV PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR

- Advertisement -

 

 

În cursul zilei de ieri, un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

 

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 04.00,  poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca, a fost agresată  fizic în locuința sa de către un bărbat, acesta plecând de la locația indicată în apel.

 

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, bărbatul fiind depistat și reținut cu operativitate în apropierea locației  în care s-a produs evenimentul. Totodată, tânăra fost transportată cu celeritate la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

 

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, pe fondul unei stări conflictuale, i-a aplicat tinerei mai multe lovituri la nivelul corpului cu ajutorul unui obiect tăietor-înțepător .

 

Cercetările sunt desfășurate în continuare pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Inedit – bursuc captiv intr-un bazin din Mures

0
Un internaut a postat pe net o fotografie cu un bursuc care ar fi poposit intr-un bazin de acumulare a apei din Targu Mures. "Salutare,...

Accident la Tureni

Comentarii

%d bloggers like this: