fbpx
spot_img
HomeȘtiri din zonăChețaniAproape 11.000 de lei adunați pentru micuțul, Cristi Vescan, ca urmare a...

Aproape 11.000 de lei adunați pentru micuțul, Cristi Vescan, ca urmare a turneului caritabil de ieri!

- Advertisement -

Când un suflet mic și nevinovat are nevoie de ajutor, nu se ține cont de bariere și granițe.

Așa se face că, sâmbătă și duminică, terenul sintetic de fotbal din Luncani a găzduit un turneu caritabil de mini-fotbal, cu un titlu sugestiv: „Împreună pentru Cristi”, organizat de clubul Arieșul Hădăreni.

16 echipe s-au aliniat la startul turneului disputat pe două zile, de la Sânger, până la Turda, fotbaliștii îndurând ploaie și caniculă, pentru a aduna bani pentru micuțul, Cristian Vescan.

„Venim cu vești bune in urma turneului caritabil “Împreuna pentru Cristi” încheiat ieri. Am reușit împreună să strângem 6890lei în urma donațiilor făcute de echipe și spectatori, plus 3950lei în urma licitațiilor făcute pentru tricouri și minge!

Dorim să mulțumim pe această cale, în numele lui Cristi, tuturor echipelor participante: Unirea Triteni, Baza 71 Aeriana Câmpia-Turzii, Titi Club, Flacăra Grindeni, Steaua Gligorești, Avântul Chețani, Braconierii, Labradorii, Arieșul Old Boys, Betyarock, Dinamo Luncani, AS Inter Sânger, Body Team, Luna Strikers, Beny Pavaje și Young Boys Câmpia-Turzii.
 
Mulțumim tuturor persoanelor implicate, mulțumim Primăria Comunei Luna pentru teren și mulțumim in mod special eroului nostru care a arbitrat majoritatea meciurilor: Popa Cătălin!”, au transmis reprezentanții clubului organizator, AS Arieșul Hădăreni.
 
Vă reamintim faptul că micuțul, Cristian Vescan, are 10 ani și nu poate să meargă, ca un copil normal, din cauza unei afecțiuni care poate fi rezolvată prin intermediul unei operații în Turcia.
 
Pentru a reuși să facă operația, familia celui mic are nevoie de 18.900 de euro.
 
Toți cei care doresc să contribuie la însănătoșirea acestui băiat frumos o pot face donând în următoarele conturi:
 
Titular cont: Vescan Alina Marcela Iban: RO16RNCB0857070319470001 BT: RO71BTRLRONCRT0583116401 Alina Marcela Vescan
 
Nr telefon  BT PAY: Vescan Alina Marcela : 0754366184
 
 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: