spot_img
spot_img

APROAPE 100 DE PERSOANE SURPRINSE ÎN FLAGRANT DELICT, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

spot_img

În urma intervențiilor de ieri, polițiștii au aplicat 8.700 de sancțiuni celor care au încălcat prevederile legale și au reținut peste 500 de permise șoferilor care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

 

La data de 12 martie 2020, peste 11.000 de polițiști au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, constând 677 de infracțiuni, dintre care 23 economice, 188 de fapte de furt și 11 infracțiuni la regimul armelor, munițiilor, materialelor nucleare, materiilor radioactive, explozive și substanțelor toxice.

 

În trafic, polițiștii rutieri au constatat 81 de infracțiuni la regimul circulației. Pentru încălcările legislației rutiere, șoferilor le-au fost reținute 532 de permise de conducere și retrase 210 certificate de înmatriculare.

 

Au fost organizate peste 200 de acțiuni, iar polițiștii au intervenit la 2.523 de sesizări ale cetățenilor, 2.046 dintre acestea fiind prin 112. De asemenea, au fost depistate 16 persoane urmărite național sau internațional, în cauzele instrumentate au fost dispuse 76 de măsuri preventive, iar 94 de persoane au fost surprinse în flagrant delict.

 

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.700 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.000.000 de lei și au confiscat bunuri de peste 31.000 de lei.

 

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

 

 

CENTRUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Accident rutier intre Luncani si Hadareni

6 autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier produs...

Bombardierii turdeni, traficanți de droguri, rămân în arest preventiv

Cei trei „bombardieri” turdeni care, în luna octombrie, au...

Iată programul Bazinului de Înot Turda în perioada Sărbătorilor de Iarnă

Dragi înotători, programul Bazinului de Înot pentru perioada sărbătorilor...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

spot_img
spot_imgspot_img

Din 2500 de teste, 2000 de pozitivi COVID-19 în județul CLUJ

✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ 🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, ISU și SAJ) – 376; 🔴 Persoane verificate cu privire la respectarea măsurilor și...

Retea de defrisatori depistata in judetul Alba

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au depistat un camion încărcat cu material lemnos pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă...

Iată care vor fi măsurile de relaxare care se aplică de mâine

După cum știți, președintele României, Klaus Iohannis, a făcut ieri o declarație de presă care ne dă speranță într-o vară de normalitate. Măsuri de relaxare...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: