spot_img

APP Cluj:  “Cum să îl feliciti pe unul care aduce război în țară, că nu ne-a atacat nimeni și nu ne-a amenințat nimeni, nici pe noi și cu atât mai puțin pe americani…se caută “Pricină de bușeală” sau e doar o formă de terorizare?

Date:

Share post:

Din perspectiva voastră oamenii nu trebuie lăsați fără frică, fără teroare, trece una apare alta, ca nu cumva să fim liberi.

Domnule Dincu, noi vedem, poporul vede și înțelege ce se întâmplă. Nu ne-a consultat nimeni nici în privința bazei de la Deveselu, nici în privința invaziei recente cu trupe, “aliate”.

Poporul crede că stăpânii vostri v-au cerut să găzduiți trupele lor pe teritoriul țării noastre fara un motiv valid și fără o amenințare reală.  

Terorizarea poporului cu teme fara suport, o știți mai bine decât noi, este o subjugare psihologica și, de ce nu, in cele din urmă economică

Noi, Alianța Pentru Patrie, vom fi ÎNTOTDEAUNA alaturi de toți cei care iubesc aceasta tara și privesc cu durere la ceea ce este orchestrat politic în momentul de față.” declară Bogdan Adrian BICA, președintele APP Cluj.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Peste 700 de tone de material antiderapant folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă           Consiliul Judeţean...

Politistii clujeni cauta un barbat care a violat o fata de 17 ani

Bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol, căutat de...

Modificarea legislativă care nu mai lasă pe nimeni să scape!

Persoanele care, până acum, nu și-au încheiat contract pentru...

Lovitură GREA pentru aripa Lungu – Tomac din PMP – Curtea de Apel București le-a tăiat aripile!

Curtea de Apel București s-a pronunțat ieri într-unul dintre...
%d bloggers like this: