spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

APP Cluj: Ati fost “prieten bun” cu Securitatea Comunista, domnule Boc?

Daca intr-un final s-a oficializat ca Petrov, pardon fostul presedinte Traian Basescu a fost multi ani colaborator cu Securitatea ( majoritatea romanilor cu o picatura de gandire activa erau convinsi de treaba asta de la inceput, dar nu era si parafat ), e destul de rezonabil ca oamenii sa isi puna intrebarea daca nu cumva si dumneavoastra ati fost in relatii bune cu securistii?
 
 
E destul de rezonabil si firesc ca omul sa aiba in minte intrebarea avand in vedere ca ati fost “prieten la catarama” cu Petrov, premierul lui, ca al Romaniei sigur nu, la cate nenorociri ati facut, omul lui de incredere care a facut tot ce a ordonat Petrov. Toate aceste detalii pe langa faptul ca ati evitat mereu sa dati detalii despre perioada dumneavoastra de stagiu militar, care nu face altceva decat sa adanceasca unele zvonuri sau teorii ale conspiratiei. 
 
 
Dupa cum se poate vedea, judetul Cluj a cazut in mainile securistilor, a devenit o “o mica Sicilie”, unde mafiotii si securistii conduc orasul prin teroare, dictatura financiara si fiscala. Se remarca foarte vizibil monopolul imobiliar, deoarece in Cluj-Napoca doar “rechinii” pot construi complexuri rezidentiale si cladiri de birouri, in timp ce micii dezvoltatori nu au nicio sansa, iar orasul municipiu de judet are oficial cel mai mare pret per metru patrat in sectorul imobiliar din Romania, respectiv peste 2500-3000 euro/mp, mai scump chiar decat in Dubai. Desi cuvantul “autoritati” inca mai suna impunator pentru populatie, acestea sunt total supuse globalistilor, avand in vedere ca au fost arborate steaguri ale altor tari prin centrul orasului fara acordul sau consimtamantul cetatenilor. Alte “reusite” ale administratiei lui Emil Boc sunt interzicerea liberei exprimari ale altor partide politice la manifestari precum 1 decembrie, controlul asupra unei parti foarte mari a presei “libere” clujene de catre celebrul “Grup de la Cluj” si toate acestea sunt facute sub pretextul “dezvoltarii orasului” de catre Primarul Boc.
 
 
Mai intervine si partea in care Romania a avut in ultimii ani politicieni si oameni in functii de conducere cu trecut si legaturi cel putin dubioase, de la Florin Coldea cu SRI, la Victor Ponta cu SIE, la Dacian Ciolos cu Generalul “Vulpea” Virgil Ardelean de la “Doi si-un sfert”. Asa ca dumneavoastra de ce ati face o exceptie? Mi se pare o intrebare absolut justificata si care merita un raspuns clar si concis.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img