spot_img
spot_img

Angajări la IPJ Cluj

spot_img

Mai sunt două zile până la încheierea înscrierilor la concursul organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj pentru ocuparea unor funcţii vacante, cu recrutarea personalului din sursă externă.

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj se află în plină desfăşurare activitatea de depunere a dosarelor pentru ocuparea unor posturi vacante.
Ocuparea acestor funcţii se va face prin recrutarea personalului din sursă externă, termenul limită pentru depunerea dosarelor de către cei interesaţi fiind data de 13 septembrie a.c.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcţii:
 Ofițer specialist III, funcție prevăzută la poziția 56 – studii superioare cu licență.
 Ofițer principal II (inginer constructor), funcție prevăzută la poziția 104/b – studii superioare cu licență profilele construcții, instalații (ciclul I licență – Bologna, domeniul – inginerie civilă, ingineria instalațiilor), vechime în muncă și în specialitatea studiilor absolvite 2 ani.
 Agent II, funcție prevăzută la poziția 133/c – studii medii cu diplomă de bacalaureat, permis de conducere categ. B.
 Agent II, funcție prevăzută la poziția 565 – să fi deținut calitatea de polițist cu raporturile de muncă încetate conform prevederilor art. 69 alin. (1) lit. b), d)-f) şi j) din Legea 360/2002 (reîncadrare), studii medii cu diplomă de bacalaureat, permis de conducere categ. B.
 Ofițer principal II, funcție prevăzută la poziția 891 – să fi deținut calitatea de polițist cu raporturile de muncă încetate conform prevederilor art. 69 alin. (1) lit. b), d)-f) şi j) din Legea 360/2002 (reîncadrare), studii superioare în domeniul de licență drept, permis de conducere categ. B.
 Ofițer principal II, funcție prevăzută la poziția 1139 – să fi deținut calitatea de polițist cu raporturile de muncă încetate conform prevederilor art. 69 alin. (1) lit. b), d)-f) şi j) din Legea 360/2002 (reîncadrare), studii superioare în domeniul de licență drept, permis de conducere categ. B

Anunțurile de concurs care conțin condițiile de participare la concurs și recrutare, tematicile și bibliografia, graficul și locul de desfășurare a concursului, actele solicitate candidaților pot fi găsite pe site-ul https://cj.politiaromana.ro, în secțiunea „Carieră”.

Facem precizarea că data limită până la care se poate depune dosarul de recrutare este 13.09.2018, înscrierile se efectuează în intervalul orar 10.00-13.00, la sediul I.P.J. Cluj, pe str. Traian, nr. 27.

Alte informații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon 0264.401.011.

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

Politistii au luat la control comerciantii ilegali de artificii

Polițiștii din Alba au continuat controalele la societățile comerciale...

Mormant PROFANAT la Luncani

O persoana de sex feminin din Luncani, comuna Luna,...

70 de ani de învățământ teologic preuniversitar, marcați la Cluj

În ziua de pomenire a Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina,...

Iată motoarele de căutare pe care Google nu vrea să le găsești

Google este atât de puternic încât „ascunde” alte sisteme...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Cruzime fără margini în județul Alba – a legat câinele la căruță

https://www.facebook.com/MihaltanEugen/videos/2527695037305144/UzpfSTEwMDAwNTI1MjIzMzY4ODoxMDg0Mjc0OTE4NDI0MjM5/ O femeie din comuna Tătărlaua, județul Alba, și-a legat...

Se pregătește carantina totală? Vezi ce declară Raed Arafat și Klaus Iohannis

În contextul evoluției tot mai alarmante a cazurilor raportate...

Cartierul Șarât TOCMAI a rămas fără apă potabilă!

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile...
spot_img
spot_imgspot_img

STOP COVID19! STOP infecțiilor nosocomiale din spitale! Soluția vine din partea unei firme clujene

O companie clujeană a dus lupta împotriva COVID19 și a infecțiilor nosocomiale la un alt nivel, prin producerea unor mânere antimicrobiene cu o garanție...

Inspectorii RAR au o problemă cu evacuările zgomotoase

Registrul Auto Român și Brigada Rutieră continuă acțiunile pentru depistarea vehiculelor cu defecțiuni tehnice sau care creează disconfort fonic. În ultima perioadă, poliția rutieră...

Impozitarea pensiilor speciale, o demonstrație de respect pentru români

Am votat ieri legea privind impozitarea progresivă a pensiilor specială, în urma consensului tuturor partidelor politice parlamentare. Adoptarea acestui act normativ face dreptate românilor, pe...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: