fbpx
HomeOPINIEEditorialAndrei, ne spui și nouă ce s-a întâmplat la Zoo Turda?
spot_img
spot_img

Andrei, ne spui și nouă ce s-a întâmplat la Zoo Turda?

- Publicitate -
spot_img

Echipa de comentaci ai T9 este tot mai acidă și tot mai acerbă în declarații și postări pe rețelele de socializare.

Nu ratează nici măcar un prilej să lovească în imaginea primarului turdean și să-l acuze de tot felul de bazaconii, uitând de scheleții din propriul dulap.

Unul dintre acești scheleți, care este de dimensiunile unui cavou regal, este cel privind Jaful de la Zoo Turda, despre care Andrei Suciu, de la T9, nu suflă nici măcar un cuvințel.

În 2017, după o adevărată cavalcadă de articole prezentate de presa locală, T9 convoca o conferință de presă la care Andrei Suciu ne spunea că nu are cum să vorbească despre ce s-a întâmplat la Zoo Turda, deoarece nu-i permite statutul funcționarului public.

 „Sunt nevoit să păstrez secretul de servici până în aprilie 2018, așa mă obligă legea.” invoca la acea vreme Andrei Suciu.

Iată că aprilie 2018 a venit și a trecut, a trecut și aprilie 2019 și probabil va trece și aprilie 2029 și Andrei va rămâne tot „mormânt” în ceea ce privește Jaful din bani publici și plățile pe lucrări fictive efectuate de Primăria Turda pentru Zoo Turda, în perioada în care Andrei Suciu era angajat al Primăriei și semna, lucru recunoscut chiar de el, pe procesele verbale de pe la Zoo Turda.

Faptul că nu a fost pus sub acuzare în acel dosar ar trebui să ne asigure de nevinovăția lui, însă faptul că tace-mâlc despre unul dintre cele maj sensibile dosare penale din istoria Turzii ne pune mari semne de întrebare cu privire la corectitudinea și coloana vertebrală a lui Suciu.

De știut știm sigur că știe despre ce și cum, că doar el s-a aflat printre semnatarii proceselor verbale în baza cărora s-au făcut plățile pe lucrări fictive, sau poate a semnat „cu ochii închiși” … 

Totuși, domnilor din T9 … atâția câți mai sunteți, de ce nu-l convingeți pe Andrei să „verse boabele” așa cum ar spune unul dintre foștii voștri tovarăși… Pintea.

Pentru cine nu știe, în baza documentelor semnate, printre alții și de Andrei Suciu, s-au făcut plăți în valoare de 20 de miliarde de lei vechi către constructor, deși lucrările din teren nu au bătut cu lucrările consemnate în documente.

Incompetență? Interese? Rea-credință? Mafie? Nu știm, să ne spună Andrei Suciu.

E drept, Andrei a făcut parte din ultima comisie care a semnat procese verbale, iar înaintea lui au fost alții care au făcut-o, dar un profesionist desăvârșit cum se vrea Suciu este imposibil să nu fi verificat și ceea ce au făcut colegii săi.

Până una-alta, antreprenorii de succes ai T9, ăia care promiteau că fac și dreg, se rezumă acum la împrăștierea căcatului de la fabricile de pui pe terenurile oamenilor, la îngroparea contractelor de lucrări obținute pe bani publici de la „ai lor”, la ingorarea propriilor scheleți din dulapuri (vezi Zoo Turda), iar ei pozează în vajnici și falnici reprezentanți ai clasei de politicieni noi.

Care noi, tată, că nu este un debutant într-ale politichiei printre voi. Doar voi și-ai voștri.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: