fbpx
Sunday, June 4, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeCluj NewsAnamaria Gal, felicitată pentru felul în care manageriază Transylvania Steak House

Anamaria Gal, felicitată pentru felul în care manageriază Transylvania Steak House

spot_img

Transylvania Steak House a devenit, aproape peste noapte, cel mai „vorbit” restaurant din Cluj Napoca, iar o bună parte din acest succes se datorează tinerei managerițe, Anamaria Gal.

În semn de apreciere față de felul în care aceasta lucrează, acționariatul restaurantului i-a transmis Anamariei un mesaj de recunoștință.

„Dragă Anamaria Gal,

În calitate de acționari ai Transylvania Steak House, ne-am decis să vă adresăm această scrisoare de mulțumire și apreciere. Suntem foarte impresionați de modul în care ați reușit să conduceți restaurantul nostru și să îi aduceți un succes neașteptat încă de la deschidere.

Suntem deosebit de recunoscători pentru abilitățile, dedicarea și pasiunea pe care le-ați demonstrat în îndeplinirea rolului de manager al restaurantului și, de asemenea, pentru modul în care ați reușit să vă conduceți cu extrema profesionalism și încredere în echipa dvs.

Echipa noastră a fost cu adevărat impresionată de modul în care ați inspirat și motivați colegii dvs. pentru a realiza performanțe excepționale în oferirea celor mai bune servicii clienților nostri, atât în ceea ce privește mâncărurile delicioase, cât și serviciul prompt și eficient.

În concluzie, doamna Gal, vă mulțumim foarte mult pentru munca dumneavoastră profesională și dedicată și vă rugăm să continuați să inspirați, să conduceți și să motivați echipa noastră și să aduceți astfel un succes durabil pentru Transylvania Steak House.

Cu sinceritate și recunoștință,

Acționarii Transylvania Steak House.”

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: