fbpx
spot_img
spot_img

Ambulanța socială, în vizită la Ceanu Mare

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

În comuna Ceanu Mare se pune accent pe sănătate și, deși autoritățile locale încă nu au o soluție pentru finalizarea lucrărilor la centrul de sănătate, primarul comune- Virgil Păcurar – găsește soluții alternative.

„Astăzi au fost alaturi de noi Caravana cu medici în satul Iacobeni, , Ambulanța Socială alături de prietenii de la Beard Brothers și Cărțile pe față.

 
Acești oameni extraordinari in parteneriat cu Parohia Ortodoxă Nașterea Maicii Domnului din satul Iacobeni și Primăria Comunei Ceanu Mare,au oferit doamnelor consult gratuit ginecologic cu recoltare de Babeș-Papanicolau, iar cei de la Ambulanta Sociala au consultat copiii.
Le mulțumim acestor oameni cu suflet mare pentru inițiativa lor ,efortul și sacrificiul extraordinar pe care îl fac pentru a face o țară mai sănătoasă și mai educata .
 
Mulțumesc preotului paroh Broca Florin Marian și soției sale , pentru extraordinară implicare și sprijinul necondiționat acordat cetățenilor din satul Iacobeni.
 
Avem promisiunea că pe viitor aceasta Asociație minunată,Beard Brothers,vor mai veni în comuna noastră cu astfel de acțiuni.
Am avut surpriza sa avem printre invitați și un viitor medic și o fiică a comunei Pop Gabriela,care ne-a făcut încă o dată mândri ,că iată avem resurse umane de o calitate extraordinara cum puține comune au !
RESPECTUL NOSTRU…..Beard Brothers,respectul nostru dragi voluntari ,mult succes in continuare !”, a declarat Virgil Păcurar pe rețelele de socializare.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: