26.4 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaAMBASADORII CAMPANIEI NAȚIONALE „ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI” 2019

AMBASADORII CAMPANIEI NAȚIONALE „ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI” 2019

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Pe 1 martie s-a dat startul celei de-a 18 ediții a Campaniei sociale „Artiștii pentru artiști”, cu sprijinul indispensabil al instituțiilor de teatru din București și din țară. Prin această campanie umanitară organizată de UNITER în luna martie și aprilie, se strâng fonduri pentru artiștii de orice vârstă, din toată țara, care au probleme medicale și o sănătate precară.

            În cadrul Campaniei Artiști pentru Artiști , echipa Teatrului Aureliu Manea va prezenta spectacolul  VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ de William Shakespeare, regia Muriel Manea, joi 28 martie, ora 19:00.

            Sunt multe feluri de a fi activ și de a face ceva concret pentru această cauză. Și nu este vorba doar despre solidaritatea de breaslă! Este vorba, în primul rând, despre solidaritatea umană!

            Și anul acesta, câteva zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie și aprilie, încasarile din vânzarea de bilete urmând a fi direcționate către Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei.

            Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverență pentru munca actorilor, ci și un ajutor concret.Pentru căexistă artiști care depind de fondurile colectate de UNITER în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”, unii dintre ei neavand familie sau alt sprijin. Oameni care au nevoie urgenta de sprijin financiar!

Alătura-te Campaniei, cumpară bilete, bucură-te de teatru și fă o faptă bună!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: