fbpx
spot_img
spot_img

Alin Tișe își face publică opțiunea politică și face apel la unitate între liberali!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

În ziua în care cei doi candidați la șefia PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu, și-au lansat candidaturile, cel mai fervent contestatar al conducerii PNL – Alin Tișe – a remis un comunicat de presă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Președintele Consiliului Județean Cluj a remis un comunicat de presă prin care își afirmă susținerea față de unul dintre cei doi candidați.

Totodată, Tișe a făcut apel la unitate în rândul partidului și la „renunțarea la luptele personale”.

„Dragi liberali,

A sosit momentul de răscruce al deciziei de susținere pentru unul dintre cei doi candidați la președinția PNL: Ludovic Orban, actualul președinte, vs. Florin Cîțu, premierul României.

Am criticat în trecut atât pe fostul premier Ludovic Orban, cât și performanța precară a unor miniștri ai actualului guvern.

Mi-am exprimat rezervele față de coruperea competiției electorale prin abdicarea de la principii, obediență servilă, lupta meschină pentru putere și privilegii.

Am anticipat erodarea în percepția publică a imaginii PNL.

Este timpul să spunem STOP, sa lăsăm în urmă certurile sub-urbane interpersonale, scandalul și să reunificăm energiile partidului pentru a ne concentra toate eforturile pentru rezolvarea problemelor reale ale țării și implementarea reformelor promise.

Romanii au așteptări mari de la noi, iar în ultimele luni i-am dezamăgit profund.

Am așteptat să văd cele două moțiuni propuse pentru a-mi exprima susținerea.

Am ales moțiunea viitorului!

Îmi exprim susținerea  fermă pentru candidatura premierului Florin Cîțu și a moțiunii sale, România Liberală.

Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni.

Și cel mai mult, creează premisele pentru reformarea PNL, partid care pentru a exista este obligatoriu a se reforma!”, a declarat Tișe în comunicatul de presă.

32 de organizații județene a PNL și-au exprimat susținerea față de Florin Cîțu, în ciuda faptului că acesta este un condamnat penal și – potrivit instanței americane – un țepar, dar și în pofida faptului că premierul nu și-a terminat niciodată studiile pe care și le-a trecut în CV, comițând și fals.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: