Sunday, July 14, 2024
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Știri similare

spot_img

Related Posts

Alin Tișe cere demisia directorilor de la Garda De Mediu, Agenția de Mediu și Apele Române

Prin intermediul unui comunicat de presă foarte acid, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, solicită de urgență demisia directorilor celor trei deconcentrate, pe care îi consideră vinovați pentru faptul că au pus bețe în roate proiectului de decontaminare a sitului poluat de la Pata Rât.

„Abia după șase luni de eforturi considerabile pentru a depăși reaua-voință a unor personaje numite politic, aceștia au decis să nu mai împiedice Consiliul Județean Cluj să acționeze în regim de urgență pentru a stopa fenomenul de poluare de la Pata Rât și pentru a debarasa lacul conform celor stabilite de către expert.
Incompetența și slugărnicia, aplicate cu mult zel și rea-credință, au întreținut un fenomen de nedorit pentru clujeni, în loc să sprijine autoritățile locale.
Nici una dintre cele trei autorități centrale – Garda de Mediu, Agenția de Mediu, respectiv Apele Române, nu a acționat constructiv și nu a „pus umărul” pentru găsirea și aplicarea soluțiilor optime, în beneficiul clujenilor. Toate aceste instituții au făcut eschive politice și au aplicat doar amenzi, pentru același buget al clujenilor.
Pentru incompetență și slugărnicie, directorii acestor deconcentrate trebuie să-și dea demisia!”, a spus Alin Tișe în comunicatul de presă remis în această dimineață.

Totuși, ceea ce Tișe refuză să ia în considerare este lipsa de reacție a colegilor săi de partid, foști directori de deconcentrate, în ceea ce privește groapa de gunoi de la Pata Rât.

Nu trebuie uitat faptul că dezastrul de la Pata Rât a fost determinat de lipsa activării Centrului Integrat de Management al Deșeurilor, un proiect inițiat de Alin Tișe și continuat de Horia Uioreanu, Mihai Seplecan, Ioan Oleleu și Marius Mânzat.

spot_img

Popular Articles