fbpx
spot_img
HomeStiri din ClujAlexandru Cordoș a ratat intrarea în Camera Deputaților - PSD Cluj rămâne...

Alexandru Cordoș a ratat intrarea în Camera Deputaților – PSD Cluj rămâne cu 2 parlamentari

- Advertisement -

Alegerile parlamentare de duminică au consființit, în mod oficial, intrarea PSD Cluj în MOARTE CLINICĂ!

Partidul care, în urmă cu câțiva ani, punea premierul țării prin influența Grupului de la Cluj, a rămas cu degetele fripte, după ce – la alegerile parlamentare au obținut puțin peste 13%.

Marele perdant al acestor alegeri a fost președintele PSD Cluj – Alexandru Cordoș.

Acesta a pierdut locul de deputat, după anunțarea rezultatelor oficiale de către BEJ Cluj.

„Alexandru Cordoș, președintele interimar PSD Cluj și Ovidiu Cîmpean, director în Primăria Cluj-Napoca și membru PNL, au pierdut mandatele de deputat. Deși erau considerați ca siguri câștigători ai câte unui mandat, în urma publicării rezultatelor oficiale aceștia au rămas fără mandate.”, scrie Ziar de Cluj.

RefleqtMedia a încercat să ia legătura cu Alexandru Cordoș, pentru declarații oficiale, însă acesta se ascunde – parcă – de presa locală, după ce acum 2 zile nu a răspuns nici la apelurile colegilor de la Ziar de Cluj.

De altfel, în campania electorală, PSD Cluj a comis o serie de erori strategice, care i-au costat.

În primul rând, PSD Cluj nu a pus, pe loc eligibil, niciun candidat din PSD Câmpia Turzii, organizație municipală care a obținut cel mai bun rezultat la alegerile locale. Astfel, Cordoș și ai lui au pierdut suportul Comunității Urbane Arieș.

În al doilea rând, pe primul loc la Camera Deputaților l-au pus pe Patriciu Achimaș Cadariu, fost ministru al sănătății, dar care – din păcate – pentru publicul larg este un cvasi-necunoscut, neavând capacitatea de a trage lista după el.

Totodată, fricțiunile, luptele interne și dezbinarea din PSD Cluj, cauzată în primul rând de parașutarea lui Horia Nasra ca președinte județean, doar pentru că l-a ținut Dragnea în brațe, apoi parajutarea lui Liviu Alexa ca președinte județean, doar pentru că l-a ținut Dăncilă în brațe, n-au făcut altceva decât să erodeze atât relațiile din interiorul partidului, cât și credibilitatea PSD-ului la nivel județean.

Având în vedere că înfrângerea de la parlamentare este a doua, consecutivă, pentru Cordoș și biroul său județean, n-ar fi exclus ca acesta să fie tras pe dreapta și realizate alegeri interne pentru un nou birou.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Vești excelente! Investiția de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii va...

0
Ministerul Apărării Naționale (MApN) are la dispoziție anul acesta un buget de peste jumătate de miliard de lei pentru a demara una dintre cele...

Comentarii

%d bloggers like this: