29.7 C
Turda
Wednesday, August 3, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaAdrian Nap și ipocrizia

Adrian Nap și ipocrizia

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Unul dintre cele mai elementare exemple de ipocrizie, în cea mai josnică formă a sa, a fost dat la începutul acestei săptămâni de președintele PMP Turda, Adrian Nap.

După săptămâni întregi în care partidul pe care îl conduce a făcut campanie electorală în favoarea bisericilor și a referendumului „pro-familie”, în care toți liderii PMP, de la Eugen Tomac, la Cristian Lungu – președintele PMP de la Cluj, Adrian Mischian sau chiar Adrian Nap, declarau sus și tare că vom merge la vot și vor susține „familia tradițională”, exact la 12 ore de la rezultatul nefast al referendumului, PMP Turda emitea horcăiala de comunicat prin care susținea „sistarea finanțărilor către biserică”.

Wow, un asemenea comunicat de la un partid politic care a girat, prin votul său, susținerea tuturor bisericilor turdene, cu bani pe legea 350/2005 sau prin alte forme de finanțare, a fost nu numai bulversant, ci și stupid – o mișcare proastă de P.R. pentru că astfel le-a amintit tuturor oamenilor cât poate fi PMP-ul și … Adrian Nap, de ipocriți.

Păi, ipocrizia acestora s-a văzut prima dată la începutul mandatului actual, când – alături de confrații de la PNL, au votat împotriva viceprimarului propus de ALDE+PSD, Ovidiu Micu și pentru viceprimarul autopropus, Lucian Nemeș.

La doar câteva zile de la acel moment, PMP a întors armele împotriva PNL-ului, încheind un pact cu PSD-ul.

Acum, la aproape o săptămână de când ne îndemnau să mergem la referendumul inițiat de Coaliția Pentru Familie și Biserica Ortodoxă Română, același PMP întoarce armele și cere sistarea finanțărilor pentru biserică.

Păi bine, domnule Nap, dar cum rămâne cu finanțările de care beneficiază partidele politice?

În luna septembrie a anului 2018, PMP a primit de la Autoritatea Electorală Permanentă suma de 2.279.011 lei… pe ce s-au dus acești bani, domnule Nap, că sunteți și președinte de organizație municipală și apropiat al lui Cristian Lungu – care-i senator?

Pe de altă parte, de ce nu susțineți sistarea angajărilor pe criterii politice, domnule Adrian Nap? 🙂

Ipocrit, domnule Nap … asta sunteți!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: