spot_img
spot_img

Administrația prezidențială NU VEDE adevărata dramă de la Institutul Oncologic Cluj

spot_img

Principala entitate privind tratamentul pacienților oncologici din județul Cluj, Institutul Oncologic Ioan Chiricuță Cluj Napoca, a primit „Ordinul Sanitar” din partea președintelui României, Klaus Iohanis.

Adevărul din spatele distincțiilor stupide acordate de președinte a fost expus de către deputatul, Emanuel Ungureanu, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Cancerul este o plagă, în ciuda poveștilor pe care le mai auziți de la unii medici care și-au uitat sufletul în Iad, în România nu avem de toate pentru pacienții ce suferă de această maladie.

Nu avem destule spitale oncologice, nu avem medicamente ieftine pentru cei cu cancer, nu avem terapii moderne care se aplică în Europa, nu avem destui medici, destulă aparatură performantă, nu avem un stat milos cu cel în suferință.

Avem însă medici cu inimă de aur și clinici private care au investit o sumedenie de bani pentru a ne oferi o șansă la viață.

Mi-aș fi dorit ca realitățile surprinse în Institutul Oncologic din Cluj de către fosta mea consilieră Dora Petrișor, răpusă de cancer, să nu mai fie de actualitate astăzi.

Din păcate, acum câteva luni, jurnalistul Cătălin Suciu a imortalizat aceeași realitate, cozi infernale în aceeași instituție, medici cinici, aparatură nefuncțională, un malaxor pentru muribunzi.

Dora a murit, ne-a lăsat însă acest film-testament pentru a ne mobiliza să construim spitale care să îngrijească în condiții mai decente bolnavii cu cancer.

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, construiesc un spital, din banii primiți prin sms de la oameni simpli din țara noastră.

Când punem presiune serioasă pe acest guvern indolent să investească bani serioși în infrastructura pentru sănătatea noastră?”, a spus deputatul clujean.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Atentie la centralele de apartament! Un bloc de locuinte s-a facut tandari!

Un bloc de locuinte s-a facut praf, dupa ce...

TRANSPORT AGABARITIC ÎN ZONA TURDA RESTRICȚII DE TRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că...

Interlopul care a comandat ASASINAREA unui jurnalist – condamnat la 11 ani de pușcărie!

În sfârșit se face dreptate în România! Interlopul Lucian Boncu...

Deplasare cu stația mobilă a Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj, la Viișoara

O echipă de funcționari ai Direcției Județene de Evidență...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Alocuțiunea Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu ocazia Zilei Eroilor și a Înălțării la Ceruri a Mântuitorului Iisus Hristos

Stimați cetățeni, Dragi ostași ai Armatei Române, Preacucernici părinți, Doamnelor și domnilor,     Statutul...

Ziua și decesul COVID-19 în județul Cluj

În ultimele 3 zile, în fiecare bilanț COVID-19 publicat...

Organizația ALDE Tritenii de Jos a făcut fericiți copiii din comună

În prag de Sărbători de Iarnă, organizația ALDE Tritenii...

Pompierii clujeni au readus o femeie la viață!

Mai multe mijloace pentru stingerea incendiilor și două echipaje...
spot_img
spot_imgspot_img

Consiliul Județean Cluj îi va premia pe elevii de nota 10 de la Evaluarea Națională

Președintele Consiliul Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a anunțat public faptul că va propune forului administrativ județean premierea elevilor clujeni care au obținut media...

S.O.S., gunoaiele Turzii!

De mai multe zile, cetățeni din toate cartierele Turzii fie au ales să posteze pe rețelele de socializare, fie să se adreseze RefleqtMedia în...

ROMCAB ANGAJEAZĂ!

OPERATORI UTILAJE ELECTRICIENI INGINERI ELECTRONIȘTI / AUTOMATIZĂRI STIVUITORIȘTI PERSONAL PLANIFICARE – LANSARE – URMĂRIRE PRODUCȚIE ASISTENT MANAGER ÎNGRIJITOR SPAȚII VERZI   SE OFERĂ: SALARIU NET (ÎN MÂNĂ) CUPRINS ÎNTRE...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: