fbpx
spot_img
spot_img

Administrația prezidențială NU VEDE adevărata dramă de la Institutul Oncologic Cluj

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Principala entitate privind tratamentul pacienților oncologici din județul Cluj, Institutul Oncologic Ioan Chiricuță Cluj Napoca, a primit „Ordinul Sanitar” din partea președintelui României, Klaus Iohanis.

Adevărul din spatele distincțiilor stupide acordate de președinte a fost expus de către deputatul, Emanuel Ungureanu, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Cancerul este o plagă, în ciuda poveștilor pe care le mai auziți de la unii medici care și-au uitat sufletul în Iad, în România nu avem de toate pentru pacienții ce suferă de această maladie.

Nu avem destule spitale oncologice, nu avem medicamente ieftine pentru cei cu cancer, nu avem terapii moderne care se aplică în Europa, nu avem destui medici, destulă aparatură performantă, nu avem un stat milos cu cel în suferință.

Avem însă medici cu inimă de aur și clinici private care au investit o sumedenie de bani pentru a ne oferi o șansă la viață.

Mi-aș fi dorit ca realitățile surprinse în Institutul Oncologic din Cluj de către fosta mea consilieră Dora Petrișor, răpusă de cancer, să nu mai fie de actualitate astăzi.

Din păcate, acum câteva luni, jurnalistul Cătălin Suciu a imortalizat aceeași realitate, cozi infernale în aceeași instituție, medici cinici, aparatură nefuncțională, un malaxor pentru muribunzi.

Dora a murit, ne-a lăsat însă acest film-testament pentru a ne mobiliza să construim spitale care să îngrijească în condiții mai decente bolnavii cu cancer.

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, construiesc un spital, din banii primiți prin sms de la oameni simpli din țara noastră.

Când punem presiune serioasă pe acest guvern indolent să investească bani serioși în infrastructura pentru sănătatea noastră?”, a spus deputatul clujean.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: