fbpx
spot_img

ACȚIUNI PENTRU DESTRUCTURAREA GRUPĂRILOR INFRACȚIONALE

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În perioada 5 – 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 34 de acțiuni operative, pentru destructurarea grupurilor infracționale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri și spălare de bani.

În cadrul acestor acțiuni, au fost efectuate 149 de percheziții domiciliare și 2 acțiuni de prindere în flagrant delict, fiind derulate activități investigative pentru probarea activității infracționale a 113 persoane.

Au fost emise 56 de ordonanțe de reținere și 40 de mandate de arestare preventivă, iar, față de 6 persoane, a fost luată măsura controlului judiciar.

De asemenea, au fost indisponibilizate 1.368 de grame de cannabis, 3 doze de cannabis, 102 semințe de cannabis, 15 grame de cocaină, 5 doze de cocaină, 12 grame de heroină, 139 de grame de masă vegetală, 45 de grame de substanțe psihoactive, 156 de grame de substanțe sub formă cristalină, 22 de pliculețe cu diferite substanțe psihoactive, 3 joint-uri, 42 de comprimate, 26 de grindere și 6 cântare de  precizie.

Totodată, au fost instituite măsuri pentru 5 autovehicule, 120 de telefoane mobile, 30 de cartele SIM, 2 unități P.C., 10 laptop-uri, 3 tablete, 15 hard-disk-uri, 15 medii de stocare, 3 carduri bancare, 1 armă, 4 cartușe, 2 arme cu aer comprimat, 3 arme air-soft, 1 harbaletă, 25 de săgeți,  676.212 lei, 59.445 de euro, 320 de dolari și 740 de lire sterline.

În cadrul acțiunilor, alături de polițişti din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, au participat luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene și jandarmi.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: