spot_img

Actiune in forta a politistilor, la Cluj

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

La data de 6 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au demarat o serie de acțiuni de amploare în scop preventiv în municipiul Cluj-Napoca.

În prima parte a zilei au fost puse în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, activitățile fiind efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiști criminaliști și efectivele Direcției Operațiuni Speciale, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore față de trei persoane.

Ulterior, începând cu ora 16.00, în municipiul Cluj-Napoca și în localitățile arondate au acționat peste 140 de polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale și investigare a criminalității economice, alături de jandarmi și polițiști locali.

În total, peste 270 de forțe participante au acționat pentru descurajarea faptelor antisociale, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, asigurarea climatului de siguranță comunității și creșterea disciplinei rutiere.

Au fost efectuate filtre rutiere, fiind astfel controlate în total 326 de autovehicule, verificări derulate inclusiv în mijloacele de transport persoane, dar și asupra bagajelor transportate.

Au fost legitimate peste 1.000 de persoane, fiind totodată puse în executare patru mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

În total, în urma abaterilor constate au fost aplicate 396 de sancțiuni contravenționale, dintre care 299 pentru încălcarea normelor circulației rutiere, ca măsuri complementare fiind reținute 11 permise de conducere.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de FURTUNĂ în județele Cluj și Alba

Interval de valabilitate: 10 mai, ora 13 - 10 mai, ora 21Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuatăZone afectate:...

5.866 elevi din clasele a II-a, din județul Cluj, vor susține probele scrise din cadrul Evaluării Naționale la finalul clasei a II-a, sesiunea mai 2022

În perioada 10-12 mai 2022, la nivelul județului Cluj, 5.866 de elevi din clasele a II-a, dintre care...

A început proiectarea Spitalului Regional de Urgență Cluj

Câștigătorul licitației este Asocierea 3TI Progetti Italia – Ingineria Integrata S.p.A, Aduro Impex SRL, ATI Project SRL –...

În zona de munte a județului Cluj se fură lemne la greu

La data de 7 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și cei...
spot_img

Petre „Copy-Paste” – consilierul județean copiază unele postări de pe internet

În urmă cu două ore, consilierul județean, Petre Pop, a postat pe rețelele de socializare o fotografie a unei luptătoare anti-comunistă din Iugoslavia. //pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js ...
%d bloggers like this: