spot_img

ACȚIUNE DE INFORMARE ÎN CENTRELE DE REFUGIAȚI!

Date:

Share post:

În seara trecuta a avut loc prima acțiune de informare a refugiaților cu privire la riscurile care există dacă părăsesc centrele în care sunt cazați fără a avea certitudinea că persoana pe care aleg sa o urmeze este de încredere!
 
 
Medical International Rescue impreună cu un echipaj mixt de polițiști și jandarmi, prin actiunea desfasurata am incercat sa ne asiguram că familiile înțeleg riscurile ce pot apărea. Pot deveni victime ale traficului de persoane in scopuri de prostituție, muncă forțată si cerșetorie.
 
 
În contextul actual, femeile și copiii sunt cei mai expuși acestor riscuri, astfel că pentru a evita orice situație neplăcută, le-am reamintit că nu toate persoanele au intenții bune, că trebuie să anunțe la numarul unic de urgenta 112 în cazul în care ceva li se pare suspect și că mereu trebuie să se adreseze instituțiilor, centrelor și asociațiilor ce au ca scop ajutorarea lor.
 
 
Suntem fericiți că există atât de multe persoane cu suflet bun, dar nu trebuie să uitam ca exista riscuri și persoane care pot profita de situatia lor incerta, disperarea si situatia financiara afectata!
 
 
Nimeni nu este singur pe lume, iar dacă noi am ales să îi ajutăm, o vom face in maxima siguranță! Azi vom continua acțiunea de informare și în celelalte centre.
 
 
UNIȚI PENTRU UCRAINA!
spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Politistii clujeni cauta un barbat care a violat o fata de 17 ani

Bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol, căutat de...

Modificarea legislativă care nu mai lasă pe nimeni să scape!

Persoanele care, până acum, nu și-au încheiat contract pentru...

Lovitură GREA pentru aripa Lungu – Tomac din PMP – Curtea de Apel București le-a tăiat aripile!

Curtea de Apel București s-a pronunțat ieri într-unul dintre...

770 de tone de material antiderapant au fost folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă     Consiliul Judeţean...
%d bloggers like this: