26.8 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaAcțiune de curățenie a CAA în Parcul Central organizată în cadrul ...

Acțiune de curățenie a CAA în Parcul Central organizată în cadrul proiectului de responsabilitate socială ,,Adoptă un spațiu verde!’’

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Peste 100 de voluntari, angajați ai CAA, au participat la acțiunea de curățenie din parc
Turdenii se pot bucura odată cu sosirea primăverii de un parc mai frumos!

Vineri, 12 aprilie 2019, Compania de Apă Arieș a organizat o nouă acțiune de curățenie în Parcul Central/Tineretului, în cadrul proiectului de responsabilitate socială ,,Adoptă un spațiu verde!’’, proiect ce a avut la bază intenția Primăriei Turda de a colabora cu diverși agenți economici/instituții pentru ca spațiile verzi din intravilanul municipiului Turda să corespundă standardelor de peisagistică urbană europeană.

Compania de Apă Arieș a ,,adoptat’’un spațiu verde pentru ca locuitorii orașului să se poată bucura de un parc mai frumos, locația aleasă fiind Parcul Central/Tineretului care în anul 2017 fost dotat cu un număr de 45 de băncuțe și tot atâtea pubele noi. În acest an, la acțiunea de curațenie/igienizare au participat peste 100 de voluntari, angajați ai companiei. Participanții au desfășurat diferite activități, de la colectarea resturilor vegetale și deșeurilor, măturarea aleilor și spațiilor de joacă pentru copii până la văruirea arborilor. Aceste acțiuni nu vor ramâne singulare CAA intenționând să mai desfășoare astfel de acțiuni și în viitor.

CAA își menține consecvența în desfășurarea de activități de responsabilitate socială, prin inițierea, implicarea și implementarea periodică a proiectelor din domenii variate cum ar fi: educație, protecția mediului, sport, sănătate sau cultură. Dezvoltarea de programe de implicare socială, întreprinderea de acțiuni de solidaritate și implicarea în acţiuni care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiunile cu caracter social sunt componente de bază ale politicii de responsabilitate socială a societății noastre iar prin intermediul acțiunilor întreprinse, cum este și implicarea în proiectul „Adoptă un spațiu verde!”, ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunității locale.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: