18.5 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri Ocna MureșSocialAcţiune cu efective suplimentare pentru liniştea cetăţenilor din Ocna Mureş

Acţiune cu efective suplimentare pentru liniştea cetăţenilor din Ocna Mureş

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

La sfârşitul săptămânii trecute, IPJ Alba, împreună cu Poliţia Oraşului Ocna Mureş au desfășurat o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi în localităţile rurale arondate. Au fost verificate 55 de autovehicule şi au fost legitimate 65 de persoane.

Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 21.000 lei şi au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni.

La data de 14 septembrie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Poliţia Oraşului Ocna Mureş şi Secţia 4 de Poliţie Rurală Ocna Mureş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului Ocna Mureş precum şi în localităţile rurale arondate.
La acţiune au participat 21 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale.

Cu această ocazie, au fost controlate 55 de autovehicule, legitimate 65 de persoane şi constatate 47 de abateri de natură contravenţională.

De asemenea, poliţiştii au identificat 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de natură judiciară şi la regimul circulaţiei rutiere.

Dintre sancţiunile de natură contravenţională, 35 au fost aplicate la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică şi 3 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 21.310 lei.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: