spot_img
spot_img

A început sezonul: Peste 1.800 de articole pirotehnice descoperite de polițiștii de frontieră

spot_img

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, într-un autoturism, cantitatea de 1.896 bucăți articole pirotehnice, pe care un cetățean român a încercat să le introducă în țară, fără a deține autorizațiile necesare. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În ziua de 08.11.2022, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat pentru efectuarea controlului la frontieră, pe sensul de intrare în țară, trei cetățeni români aflați într-un autoturism înmatriculat în Italia.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate a acestuia, într-o pungă de culoare neagră,  mai multe tipuri de articole pirotehnice, în cantitate totală de 1.896 de astfel de materiale.

Produsele aparțineau unui cetățean român, în vârstă de 47 de ani, pasager al mijlocului de transport, care a declarat polițiștilor faptul că le-a achiziţionat din Bulgaria, cu intenția de a le folosi în perioada sărbătorilor.

Bunurile, estimate la o valoare de 1.800 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu- Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută de art. 37 lit. a, din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

SCANDAL LA ȘCOALA POIANA – UN PROFESOR ACUZĂ

Presa clujeană a redactat un material cu privire la...

Lista completă a artiștilor care vor concerta la Zilele Câmpiei Turzii

RefleqtMedia vă prezintă lista completă a artiștilor care vor...

Ultima ședință de consiliu local din această legislatură de la Mihai Viteazu

Subsemnatul Zeng Ioan primarul Comunei Mihai Viteazu, prin prezenta...
spot_img
spot_imgspot_img

Vezi ce declară Simona Baciu cu privire la sarea pe care Salina Turda o exportă de la Dej

După ce site-urile obscure de presă din Turda au realizat o știre potrivit căreia Salina Turda ar comercializa sare de la Dej sub formă...

Adrian Mischian: „În PNL Câmpia Turzii, numai Lojigan și Haiduc au voie să gândească”

Este interesant ce se poate întâmpla atunci când o serie de prieteni „se adună pe facebook” pentru o discuție amicală. O astfel de discuție a...

Accident rutier cu 5 autoturisme pe centura Vâlcele-Apahida

Poliția a fost sesizată în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că, pe DN VOCE, km 20+910 m a avut loc un accident,...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: