spot_img

A început procesul de OMOR al lui Bone Ferenc – criminalul vrea să scape „nebun”

Date:

Share post:

Astăzi a avut loc primul termen al procesului de omor în care este acuzat Bone Ferenc, clujeanul care – în această vară – și-a răpit și și-a omorât logodnica.

Fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, Ferenc Bone (43 de ani) a recunoscut că a omorât-o pe prietena sa, Beata Molnar. Acesta le-ar fi declarat procurorilor că o iubea foarte mult pe Beata şi că a strâns-o de gât când s-au certat, fără să-şi dea seama că asta îi va cauza moartea. Cu cadavrul în mașină, el s-a plimbat apoi prin două județe, apoi l-a aruncat pe un teren viran.

În motivare se arată cum s-a petrecut fapta: „În perioada 21/22.05.2022, la o oră nestabilită, dar în intervalul 18:30 – 02:58, deplasându-se cu autovehiculul marca Dacia cu nr. … pe mai multe trasee pe arealul comunelor Gilău, Beliş, Răchiţele, Mărgău, Căpuşu Mare, Dealu Mare, Mănăstireni, Mărişel, Măguri (jud. Cluj), la un moment dat, a exercitat agresiuni fizice asupra victimei Molnar Beata, respectiv i-a comprimat căile aeriene superioare, manevre care au condus la decesul victimei prin asfixie mecanică”.

„După săvârşirea faptei, s-a întors în Cluj-Napoca, iar ulterior s-a deplasat către Oradea, a transportat cadavrul victimei M. B. în autovehiculul anterior menţionat, iar în intervalul orar 07.57 – 10.41 (22.05.2022) l-a abandonat într-un areal dintre localităţile Corniţel şi Borod, jud. Bihor, pe un drum lăturalnic, în spatele unei staţii de carburanţi dezafectată, denumită popular <C>”.

Ei bine, astăzi, la primul termen, s-a amânat cauza, pentru efectuarea unui raport psihiatric în ceea ce-l privește pe Bone.

Se pare că acesta vrea să scape „nebun” și astfel, să evite pedeapsa cu închisoarea.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Foaie verde de piper / După viscol, vine GER ! Cod galben în județul Cluj

Întotdeauna, după un necaz, vine altul mai mare, astfel...

Doi atevisti, salvati de jandarmii montani clujeni

2 turiști care rămăseseră blocați cu ATV-ul în zăpadă...

Polițiștii clujeni au ieșit la sterilizat câini

Defapt ... au desfășurat o campanie de conștientizare privind...

Medicii clujeni au salvat viata unei paciente de 87 de ani

🩸𝗙𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗶𝗮ță 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮🩸 Este îndemnul care a însoțit echipa...
%d bloggers like this: